Dagens lista

Dagens humör: Helt okej. Varken dåligt eller på topp. En typisk mellantisdag mitt i livet :-)  

Dagens mående: Mår bra och känner mig pigg i kroppen! Glad över att jag inte blivit sjuk än i höst, men det lär jag väl jinxa nu haha. 

Dagens borde: Halva dagen har gått och jag har jobbat färdigt, men nu i eftermiddag/kväll borde jag verkligen städa undan lite, ta tag i disken, måla naglarna. 

Dagens frisyr: Mittbena och uppsatt i en klämma rätt löst. Min nya obsession under dåliga hårdagar, så snyggt och klassiskt. Försöker även avvänja mitt hår lite från tvättning. Just nu tvättar jag ca varannan eller var tredje dag men hade velat hålla det till max 2 ggr i veckan.

Dagens smink: Bara en vanlig vardagssminkning! 

Dagens planer: Som sagt så har halva dagen gått, klockan är 16 här nu. Men jag har varit på ett café i närheten och jobbat i några timmar. Efter det handlade jag mat och nu har jag precis suttit och fixat på ett samarbete som skulle publiceras idag, nyss. Nu är planerna att bara ta det lugnt, laga middag och kolla på tv. Har köpt ingredienser till potatis och purjolökssoppa så det ska jag försöka mig på. Lär inte slå min mammas, men måste ju testa iallafall! Passar på nu när F är borta ikväll, han är inte världens fan av soppa haha. 

Dagens fundering: Jag är lite sugen på att tatuera mig! Här i New York iallafall, göra något liiiitet för att minnas den här tiden livet :-) Vet dock inte alls vad jag vill göra eller vart den ska sitta. Får fundera på den.  

Dagens tråkigaste: Att handla här!! Är det fler än jag som tycker att handla är typ den tråkigaste sysslan? Jag tycker ändå det är mysigt att laga mat, men att just handla är inte min favoritgrej. Här är det så svårt att hitta rätt grejer, butikerna är så svårt upplagda och jag måste liksom stå med google translate ibland för att hitta vad saker heter haha.. Dessutom är ju priserna sjuka så jag vill gråta varje gång i kassan. Saknar Ica och Willys. 

Dagens längtan: Jag längtar såklart efter att komma hem och träffa familj, vovven och vänner. Och svensk mat!

Dagens klädsel: Passade på att inviga mina Dr Martens idag! Har hört skräckhistorier om att gå in dom skorna haha.. Men en kort sväng idag gick bra :-) Hade annars svarta jeans, en brun polo och en armyjacka! 

Dagens materiella vill ha: Den här jackan hade jag inte tackat nej till att ha i min vintergarderob <3 Gjord av återvunnet material och kostar 1200kr. Ni hittar den HÄR

Gillar

Kommentarer