Dagens lista

Dagens humör: Helt okej. Det känns bra att den här helgen är slut, och måndagen kom verkligen med ny energi.   

Dagens mående: Jag mår bra, men har hela veckan känt lite fram och tillbaka att jag är på g att bli sjuk, men det slår liksom aldrig ut. Svårt att veta om det är placebo eller vad det är.

Dagens borde: Komma tillbaka lite till rutiner lite, det ruckades ordentligt i torsdags och jag påverkas verkligen av det. Så idag ska jag försöka hålla mig sysselsatt och göra vad jag kan hemifrån. 

Dagens frisyr: Utsläppt och nytvättat! 

Dagens smink: Inget smink idag, färgade mina bryn i helgen med den här färgen och det räcker typ för mig. Känns och ser så fräscht ut med lite fixade bryn när man vaknar på morgonen. 

Dagens planer: Jag är tacksam över att jag har ett jobb som jag kan fortsätta med som vanligt hemifrån även om veckans event/möten har ställts in. Jag har iallafall ordentligt med tid till att blogga och uppdatera här, så det ska jag försöka göra. Vet iallafall en som är nöjd över den här frivilliga karantänen, och det är Nelson <3 Ska ta med honom ut på en lång promenad nu och lyssna på Vanessa Lindblads förlossningsberättelse i deras podd! Längtat! 

Dagens fundering: Ja, det är mycket funderingar och mycket i mitt huvud nu. Det enda som pratats om här hemma och på media dom senaste 5 dagarna är Corona. Funderar på hur folk orkar bli så ARGA och på riktigt upprörda på hur Sverige sköter allt. Lägg den energin på att ta eget ansvar istället, lita på myndigheterna och följ uppdateringarna. Det är liksom inte läge till att hata och kasta skit just nu. 

Dagens tråkigaste: Är ju såklart också allt som händer just nu. Alla verkar drabbas på något sätt, oavsett vad det är. Jag tycker såklart det känns tråkigt att jag och F sitter "fast" på varsin sida av jorden just nu och vet inte till 100% när vi ses igen. 

Dagens längtan: Oj vad jag har längtat efter att han skulle komma hem nu på onsdag morgon och vår helg i en stuga. Hade till och med bokat en frisörtid dagen innan (har avbokat den nu) för jag ville vara fin i håret, hade testat ut en söt bandana Nelson skulle ha på sig i Skärgården och planerat vad vi skulle göra så det känns riktigt ledsamt att allt blev inställt. Vågar typ inte längta till något speciellt nu, med all risk att bli besviken. Jag längtar tills vardagen återgår till det normala, det är de enda. 

Dagens klädsel: Mitt beiga stickade mys-set från Lexington som ni hittar HÄR. Så himla fint och skönt. 

Dagens materiella vill ha: Den HÄR gossiga tröjan hade jag velat leva i just nuuu <3 

Gillar

Kommentarer