Dagens lista

Dagens humör: Vaknat på bra humör idag av att solen lös in i sovrummet och det ser ut att bli ännu en fin och varm dag!  

Dagens mående:
Jag mår bra! Känner mig dock lite halv och har en underliggande klump i magen var och varannan dag nu pga allt som händer och för att jag inte kan eller kommer kunna träffa F på en lång tid.. Blir påmind om det hela tiden och känner mig orolig över hur allt kommer se ut det här året. Det är nog normalt att känna så just nu såklart, men önskar att jag hade min pojkvän här som stöd vissa dagar. 

Dagens borde:
Beställa internet och tv kanaler till lägenheten. Jag blir dock inte klok av att googla runt så mycket utan önskar någon bara kunde säga vad man ska ha och beställa åt en haha. 

Dagens frisyr:
Utsläppt och nytvättat från igårkväll.  

Dagens smink: Inget alls!

Dagens planer:
Jag har jobbat i ett par timmar nu och efter jag skrivit klart det här inlägget tänkte jag gå ut och sätta mig på altanen och sola lite, äta någon lunch och bara njuta av vädret. Brukar ta en paus ett par timmar mitt på dagen och sen fortsätta på eftermiddagen igen. Men det är väl planerna, kanske packa lite också. I eftermiddag/ikväll ska jag träffa Jossan och hänga lite i solen! <3

Dagens materiella vill ha:
Allt när det kommer till inredning, det är typ det enda i mitt huvud just nu. Har köpt en tvbänk begagnat den här veckan, och beställde även en lampa här om dagen vilket känns skönt att ha köpt. Behöver två matstolar men där har jag inte riktigt bestämt mig än! Men ska prata lite kläder drömmer jag lite extra om det HÄR fina setet till sommaren.  vi 

Dagens fundering:
Funderar alldeles för mycket just nu, på allt och ingenting. När jag och F kommer kunna ses, hur det kommer kännas med lägenheten nästa vecka, vad jag ska ha för väggfärg, när allt det här kommer vara över, hur sommaren kommer se ut osv osv osv. Stackars lilla hjärnan.  

Dagens tråkigaste:
Än så länge har det inte hänt något tråkigt just idag! Det känns äntligen lite glatt och solen får mig på bättre humör trots allt som händer runt om. Man uppskattar dom småsakerna faktiskt och det hoppas jag att vi kommer fortsätta göra i framtiden också.  

Dagens längtan:
Såklart efter min flytt nästa vecka! Nu är det mindre än en vecka kvar och det börjar kännas riktigt pirrigt :-) Är så himla glad över att ha det här att se fram emot och fixa med. Ska försöka dra ut på det lääänge så man har något roligt kvar hehe. Sen längtar jag efter riktiga sommardagar, gå och bada, grilla ute osv.  

Dagens klädsel:
 Ett par blåa loose jeans och en svart långärmad tröja som snart ska bytas ut till ett tunt linne så jag kan få lite färg på min bleka kropp hehe.. 

Ha en fin torsdag hörni, puss! <3

Gillar

Kommentarer