Dagens tankar

- Idag lyssnade jag på Framgångspoddens avsnitt med Vanessa Lindblad. Har typ aldrig lyssnat på den podden innan men kände att jag ville veta lite mer om henne då jag lyssnar på hennes och Rebeccas podd ibland. Den var verkligen så bra och rörande. Hon pratade om allt från hennes uppväxt till karriären, hennes passion och psykisk ohälsa. Började nästan gråta inne på H&M när hon berättade om hennes pappa som tog livet av sig för några år sedan och det var verkligen tungt att lyssna på. Men tycker hon är otroligt modig som berättar om det och vill hjälpa andra. Visste inte heller att hon bott i New York i flera år och det var väldigt spännande att höra henne prata om det, jag kände igen mig mycket. Att det är en väldigt tuff stad och att man ofta känner sig riktigt ensam. Men nej, vill ni ha en lång podd att lyssna på kan jag rekommendera den. Riktig power-girl och jag blev så inspirerad. 

- Jag börjar nästan undra när hösten kommer till New York haha.. I över en vecka framåt så är vädret runt 25 grader. Visst är det härligt men nu börjar jag se fram emot att få använda lite höstkläder, dricka kaffe på uteserveringar utan att det är för varmt, och att se Central Park (och andra parker) gå in i höstens färger. Hört att New York ska vara magiskt under hösten. I början på oktober kommer även Bianca och hennes kille hit en vecka! Och efter det kommer F's föräldrar. Ska bli så kul att visa vad vi har för oss här borta haha! 

- Jag har börjat fundera lite mer på det här med körkort och det är verkligen ett av mina stora mål nu som jag verkligen vill ta tag i. Jag vet att jag hade mått så bra av det, att äntligen få känna mig lite fri och självständig. Bara kunna göra vad man vill. Men jag har tänkt lite på om man ska gå på en intensivkurs? Så att det liksom blir av när jag väl är hemma från New York (vet ju aldrig hur länge jag kommer vara hemma..) och slipper ta långa uppehåll. Har ni något tips på en körskola söder om Stockholm? Eller en intensivkurs? Såklart utanför Stockholm också.

- Jag är så glad att jag och F gör det här tillsammans. Vi är ett sånt bra team och vi har blivit så tajta. Det har inte bara varit en dans på rosor att flytta utomlands utan det har kommit väldigt många hinder på vägen som vi inte var beredda på. Det har inte heller varit lätt att vara ifrån varandra i flera månader när vi är vana vid att ses varje dag och ihop. Mycket saknad, frustration och nya saker att lära sig. Men jag är så stolt över oss och inser att vi verkligen kommer närmare av det här. Det är liksom vår grej, som ingen någonsin kommer kunna ta ifrån oss. Vi kommer växa så mycket och alltid minnas den här tiden i livet. Är också glad över att vi har sånt tålamod och behandlar varandra med respekt, det är viktigt för mig i ett förhållande. Att man behandlar den andra som man själv önskar att bli behandlad. 

Gillar

Kommentarer