Dagens wanties

Inlägget innehåller reklamlänkar

Bh - HÄR / Trosor - HÄR / Tröja - HÄR / Trenchcoat - HÄR (40% rabatt) / Boots - HÄR

Jag har verkligen börjat tycka att det är så sjukt snyggt med trenchcoats!! Funkar både till höst och vår, men gillar det verkligen till lite varmare outfits. Så snyggt med en stickad tröja, eller en hoodie under till jeans. 

Jeans - HÄR / Hoodie - HÄR / Väska - HÄR

Hur coola är inte dom här jeansen? Såna här raka, längre jeans har ju blivit superinne och efter man burit ett par såna så känns det nästan konstigt att ha vanliga ankel skinnyjeans haha.. Jag gillar det iallafall! Perfekt både till sneakers och klackar. Letar ni efter en hoodie så kan jag varmt tipsa om den här! Jag har den i svart och älskar den, men den är väldigt stor i storleken! 

Raka skinnbyxor - HÄR / Mössa - HÄR / Kappa - HÄR / Väska - HÄR

Jag älskar den här svarta kappan och hade Ellos skickat till USA hade jag lätt beställt den! Om ni vill se hur den ser ut på, så finns det fler bilder inne på hemsidan. Gillar att den är lång och att den har stora fickor! <3

Kofta - HÄR / Skor - HÄR (40% rabatt) / Tröja - HÄR (30% rabatt)

Här kan ni fynda ordentligt. Den beiga tröjan är sååå mysig, älskar att den är oversize men ändå lite droppad. Snyggt till högmidjade jeans. Koftan har jag ju skrivit om innan ment tycker verkligen att den är så fin :-) 

Gillar

Kommentarer