Dags att ge håret lite extra kärlek

Inlägget innehåller reklamlänkar från Meds.se

Det känns som att det var helt sjukt länge sen jag snackade skönhet här på bloggen, och framförallt hår! Här om veckan var jag och toppade mitt hår, vilket verkligen var behövligt efter sommaren och utlandsresor. Vi klippte av typ 4 cm och det känns så himla skönt, och håret känns ju alltid så tjockt och mjukt när man klippt bort att det slitna :-) Däremot så märkte frisören att jag har tappat mycket hår för förmodligen 1-2 år sedan och att mycket småhår var "påväg ut" liksom, och jag har själv märkt att håret känts lite torrt och så. Så nu jäklar har jag bestämt mig för att boosta håret ordentligt för att ge det lite extra kärlek. Ingen blekning eller hårfärg, bara bra produkter, mycket fukt och försöka undvika värmeverktyg.

Gjorde en beställning på lite bra hårprodukter jag använt tidigare, och även lite vitaminer som jag faktiskt vet funkar på mitt hår! Se här nedan <3

Schampo - HÄR / Balsam - HÄR

Först ut har vi ett schampo och balsam från märket Nioxin som ska efter en tids användning ge ett tjockare och starkare. Dom har ju flera olika serier (tror det är 1-6), och jag har serien 5 som är för fint, tunt och kemiskt behandlat hår. Om jag minns rätt så kan man göra ett test online för att se vilken serie som passar just sitt hår. Vet iallafall att jag haft serien nr 5 flera gånger förut, så jag körde på den igen. Dom har ett 3-stegs kit som är perfekt att börja med ifall ni vill testa Nioxin. Ni hittar det HÄR.

Olaplex Nr 3 inpackning - HÄR

Sen beställde jag även den populära Olaplex inpackningen för att... ja typ alla säger att den är grym haha, så jag blev nyfiken på att se om den verkligen kan göra så mycket skillnad för håret som folk säger. Ska bli kul att testa, dock blev jag chockad över hur liten förpackningen är haha. Men den ska väl vara rätt dryg tror jag!

Zink - HÄR / MSM - HÄR (Det här är kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.)

Och sen har vi ju hört det vääääldigt många gånger, men tål att upprepas igen. Det börjar ju egentligen inifrån, om kroppen mår bra inifrån så kommer det synas på hår, hud naglar. Och just här kommer MSM in. Jag har använt MSM i perioder flera gånger, och det har faktiskt gjort mitt hår att kännas tjockare, och framförallt så började det växa ordentligt utan att det gick av. Jag kan såklart inte lova att det fungerar för alla, men det funkar verkligen på mitt hår och gör att det känns och ser mycket friskare ut. Även zink är bra för hår och hud, men även för immunförsvaret.

Gillar