December för ett år sen

December förra året började med att jag var i Tel Aviv på en pressresa. Vi fick en guidad tur genom hela Tel Aviv och Jerusalem vilket var så himla roligt! Det var så skönt att fly vintermörkret och kylan för lite D-vitamin. Vi var bara där i 3-4 dagar men hann med massor. Bland annat så badade vi i döda havet vilket var en upplevelse! :-) 

Väl hemma i Stockholm igen så hade det förvandlats till ett riktigt vinterland! Hur mysigt? December var faktiskt en väldigt fin och vit månad förra året. Det händer ju inte ofta! Gick många mysiga promenader i snön med Nesse <3

Åt flera köttbulls-luncher på Broms. Älskar deras köttbullar och det stället! Blev såklart även en hel del stros på stan i jakt på julklappar.

Vi fixade så himla fint i vår sovalkov hemma i lägenheten. Saknar den lägisen lite, eller att ha något för mig själv snarare haha.. 

Julbakade lite! Snickerkakor är verkligen så enkelt att göra, och så sjukt gott! 

Vi var på julmarknad i Sköndal även förra vintern. Denna gången var F med :-) 

Sköt verkligen upp julklappshandlingen till sista sekund som vanligt, så sprang runt dagarna innan jättestressad. Varför gör man så mot sig själv? 

Dagen innan jul firade vi mini-julafton med vänner. Det blev julbord, julklappsspel och massa lekar. Så himla roligt <3

Min jul förra året blev så himla mysig. Det var en sån fantastiskt fin dag med sol och massor av snö, precis som det ska vara. Jag och F började dagen med en lång promenad med vovven, och efter det firade vi jul med min familj. På eftermiddagen åkte vi vidare hem till honom och stannade där hela kvällen. Perfekt jul även om det blev lite stressigt och en del åkande.

Och så blev det nyår. Vi styrde hemma hos oss i sista sekund och det blev ett riktigt bra avslut på året! Känns som att det hänt så mycket sen dess och det har det ju! Ett år att minnas verkligen, 2019 <3

Gillar

Kommentarer