December för ett år sen

December är ju en väldigt mysig och härlig månad! Allt för julkänslan typ. Tänkte att vi kan titta tillbaka på hur december förra året såg ut för mig, det var minst sagt juligt! Polhem PR bjöd in till en härlig lunch vid 1a advent. 

Och kolla så vitt det var!! Utanför mig nu så är det så grått och bara regnar och regnar... Suck. 

Såhär såg jag ut! Gillade den här jackan från Chiquelle supermycket, tror faktiskt dom har kvar den det här året också. Som en levande julgran :-) 

Jag och Amanda åt en mysig frukost på Gretas inne på Haymarket. Fick såna julkänslor där inne!! 

Alltså man kan säga vad man vill om vintern, men snö är fan magi. Såhär vackert var det ute i mitten av december förra året! Tycker gärna att snön kan få komma nu, och hålla i sig i resten av månaden. Det vore så himla mysigt! Extra mysigt att ta långa promenader i snön med vovven <3

Såhär såg jag ut! What's up med mina tunna ögonbryn hahah?

Hängde rätt mycket hemma hos mamma i villan. Här hade jag inte riktigt flyttat ordentligt till F, gjorde nog inte det förrän i typ januari-februari! 

Sen var det julafton! Jag tog tåget ner till släkten i Växjö och var där i 3 dagar. Det är min pappas släkt som bor där, och vi har så länge jag kan minnas nästan alltid åkt dit under julen. Det är väldigt mysigt och ger mig såna julkänslor. Det här året vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra under julen, vet inte helt 100 om pappa ska dit eftersom han har varit sjuk under hösten. Men vi får se helt enkelt! 

Sen avslutades året på bästa sätt! Jag och F styrde nyårsmiddag hemma hos oss för typ 8 av våra närmsta vänner. Det blev riktigt stökigt och SÅ roligt! I år ska vi på en liknande middag, men hos några andra vänner. Är så taggad, känns väldigt skönt att redan nu ha planer :-) 

Gillar

Kommentarer