Decembers finaste dag

I morse när klockan ringde och man var sådär lagom otaggad på att gå upp ur varma sängen så tittade jag ut och möttes av ett vinterland! Det måste ha snöat massor under natten för här utanför stan var det typ 5 cm snö och frostigt överallt. Kan faktiskt vara mitt favoritväder ever? Det är ju magiskt på något sätt som en varm sommardag inte är. Det här är liksom vackrare om man får säga så hehe :-) 

Jag och Bianca bestämde oss för att ses och ta göra en liten mini-utflykt till Rosendals Trädgård för fika och njuta av det fina vädret. Själva stan är inte sådär superrolig när det snöat, men ute på Djurgården låg det fortfarande ett vitt täcke. Och -4 grader på det, perfektion <3

Jag hade på mig min jacka som ni hittar HÄR. Är dagligen tacksam för den, den håller mig riktigt varm faktiskt och då fryser jag ändå väldigt lätt! 

Vi satte oss och fikade inne i ett av växthusen dom har och catchade upp lite om allt och ingenting. Väldigt mysigt och en perfekt dag! Jag tog en chokladboll som smälte i munnen och sen satt vi där i någon timme och värmde oss. Så mysigt att åka lite utanför stan (okej Djurgården är mitt i stan haha) och se lite annat än bara strosa i butiker och gå på dom gamla vanliga kaféerna. 

Vid 15 tiden rörde vi oss tillbaka medan solen gick ner. Åh, blir helt lycklig av det här vädret men tyvärr ska det inte vara längre än typ 24 timmar för imorgon kommer regn och plusgrader igen haha. Men det känns ändå som att jag behövde den här dagen och få lite "hopp" och energi att fylla på. Nu ska jag jobba i några timmar, äta middag och sen kolla på säsongsavslutningen av Bergs Drömkåk. Är faktiskt orimligt taggad haha, vill så gärna se hur det blir till slut! :-) Hoppas ni också haft en fin dag <3

Gillar

Kommentarer

Molly
,

Hej, minns du vad jackan heter? Tänker om den finns kvar detta året 😊