Dova färger

Inlägget innehåller reklamlänkar

Sittpuff - HÄR (50% rabatt!) / Geopardvas - HÄR / Ljusstake - HÄR / Rund spegel - HÄR / Svart karaff - HÄR (50% rabatt!) / Virkad kudde - HÄR / Snäckfat - HÄR / Kruka - HÄR / Lampa/adventsljusstake - HÄR / Kapsylöppnare i guld - HÄR / Ask med lock - HÄR / Sammetskudde - HÄR (20% rabatt) / Linnepåslakan - HÄR (20% rabatt!)

Det är ju väldigt fint med lite mörkare och murrigare färger nu när hösten och vintern kommer. Men ärligt så har jag inte så mycket sånt haha, vi har mycket ljusa färger hemma. Kanske för att vi har en mörkgrå soffa.. Då vill man ju gärna ha lite ljusa plädar, kuddar osv. Hur som helst så hade jag inte tackat nej till det här ovan! Flera av sakerna är även nedsatta riktigt ordentligt. Så fynda på <3

Jag tycker även att ljusstaken längst ned är så himla fin just nu inför jul, eller kallar man det adventsljusstake? Vet att vi hade en sån när jag var mindre, så ska nog fråga mamma och pappa om dom har kvar den så jag kan få ärva den haha, för dom är nämligen snordyra alltså. Men dom ger ett sånt dovt och fint ljus så det ser mer ut som stjärnor typ :-) 

Gillar

Kommentarer