Drömmar just nu

Läste ett roligt inlägg på Michaela Forni's blogg där hon skrev om sina drömmar hon har just nu och gillade att läsa det. Jag har faktiskt tänkt rätt mycket själv på hur min framtid kommer se ut och vad jag vill göra, i och med flytten. Annars är jag en sån som ofta bara tar dagarna som dom kommer. Sen känns det kanske dumt att göra ett sånt här inlägg när man precis flyttat till NY vilket är en dröm, men men, hoppas ni inte tycker jag är girig :-) Utan detta är bara större och mindre drömmar som jag tänkt på. 

Åka till Paris - Åh vad jag är sugen på att åka till Paris. Har sett så många som varit där på senaste tiden och gjort mig ännu mer sugen. Jag har bara varit i Paris en gång tidigare och det var i typ knappt 2 dygn. Skulle vara så mysigt att åka tillbaka på typ våren/sommaren eller sensommaren och bara strosa runt, äta god mat, shoppa, ha picknick, se Eiffeltornet osv. Bara uppleva staden liksom :-) 

Ta körkort - Aj aj aj vad jag är arg på mig själv som aldrig tar tag i körkortet. Jag vet att många säger typ "men du behöver det kanske inte, man kan ju åka kommunalt". Fast nä, det är så många gånger som jag blir begränsad av att inte ha körkort och jag bara längtar efter den dagen man kan åka och hämta upp en kompis, åka och handla mat, åka till Ikea, slänga skräp, åka på roadtrip, åka hem till någon snabbt osv. Lite mer livskvalité liksom, för fan vad jag är trött på allt kommunalt nu. 


Köpa lägenhet - Min absolut största dröm just nu. Jag sparar och sparar och alla pengar jag sparar går till kontantinsats till lägenhet. Efter NY så är mitt stora mål (om jag inte blir helt ruinerad här) att köpa en lägenhet i Stockholm med F. Vi pratar ofta om hur lägenheten kommer se ut, vad vi vill ha för möbler osv. En sak både iallafall har gemensamt är att vi vill ha kylen fylld av bubbel och vin, och att vi ska bjuda över vänner OFTA. Fan vad jag längtar efter det, att bjuda hem folk till mig. Två av mina närmsta vänner, Bianca och Amanda, har nyligen flyttat till nya lägenheter och det är så roligt att se när dom inreder och bara mår haha. Hoppas att det blir min tur snart :-)

Uppleva sommar i New York - Väldigt nära nu <3 I morgon ska det bli 24 grader här och jag är så taggad. F är äntligen ledig och det känns så bra i hjärtat haha. Förhoppningsvis blir det första barbenta dagen! 


Gifta mig - Men alltså vilka sitter inte hemma ikväll och väntar på uppdateringar från Margaux och Jacobs bröllop? Wow vad jag tror det kommer vara fett, och i sann Margaux-anda. Man blir ju själv sugen på att gifta sig. En dag där man bara firar kärleken för varandra och bjuder in alla ens närmsta och käraste. Jag hade velat ha ett hyfsat intimt bröllop utomhus!

Gillar

Kommentarer