Semesterplaner

Nu är vi mitt inne i juli och många av er kanske har semester nu? Vår semester brukar vi nästan alltid ta i slutet av sommaren, i augusti. Jag vet faktiskt inte varför, men det har bara blivit. Det är alltid lite jobbigt att gå och "vänta" på det, men samtidigt kan det också vara skönt att ha något att se fram emot och längta efter. Nu börjar jag dock bli riktigt semester-sugen i och med att vi äntligen bokat in lite saker att hitta på så nu räknar jag ner dagarna <3

I början av augusti åker jag och Frank ner till Öland för ett par dagars mys och avkoppling! Min släkt har ett hus där och när jag var yngre spenderade vi flera veckor där varje år men det har tyvärr blivit lite mer sällan nu. Ska iallafall bli så himla mysigt att bara hänga där i stugan, laga goda middagar, åka till stranden, gå på loppisar, ta långa promenader osv. Min bror och hans tjej bor i Kalmar så förhoppningsvis blir det ett stopp där också på vägen ner eller vägen hem!

Bilder lånade från https://annas.elsasentourage.se/

Och äääntligen tog vi tag och bokade en resa också! Ni som följer mig på instagram har ju säkert läst att vi haft problem med att hitta något. Jag avskyr själva "boknings-processen" och att hitta något som känns 100% bra haha.. Vi satt i timmar varje kväll i ett par veckor tror jag. Det finns så mycket, men samtidigt väldigt lite då det mesta var slutsålt eller var svindyrt. Till slut bokade vi iallafall en vecka i Parga i Grekland efter att jag fått många tips om just det! Det kommer bli en luuugn och mysig vecka med bara fokus på kristallklart vatten, god mat, böcker och avkoppling <3 Längtar så. Är det någon av er som varit i Parga får ni gärna lämna ett tips eller två!

Gillar