12 höstplagg

Inlägget innehåller reklamlänkar

Randig långärmad topp - HÄR / Handväska - HÄR / New Balance skor - HÄR / Grå stickad tröja - HÄR / Jeans - HÄR (70% rabatt!) / Svart klänning - HÄR / Ullkappa - HÄR / Extra långa kostymbyxor - HÄR / Stövlar - HÄR / Beige kofta - HÄR / Vit skjorta - HÄR / Boots - HÄR

Här har jag samlat 12 höstplagg som gärna hade fått en plats i min garderob. Jag tänkte faktiskt ta tag i att börja rensa min garderob idag. Plocka ut alla tunna sommarklänningar och göra den höstredo. Rensa ut det jag inte använder och bara ha sånt jag faktiskt gillar kvar! Hösten kom ju som ett brev på posten förra veckan och det är nog dags att omfamna det istället för att hoppas på att sommaren kanske gör ett sista återbesök :-) Idag öser regnet ner och det är inte mer än 14 grader.

Tycker iallafall jag har samlat 12 riktigt bra plagg att ha i garderoben! Ett par snygga kostymbyxor och ett par blåa jeans är en bra grund. Sen bygg på med vita skjortor, stickade tröjor, boots/stövlar och ett par bekväma sneakers. Jag skrev ju förra veckan att jag var på jakt efter en fin svart väska, blev verkligen kär i den här lilla i collaget! Den är rätt liten och nätt men rymmer ändå en hel del ser det ut som.

Gillar