Tips på Höstjackor

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jacka - HÄR

Det här kanske kan vara den snyggaste jackan jag sett i år? Vill ha! Älskar den lite tuffare modellen som ändå blir lite mjukare och mysigare med "teddytyget" på insidan och vid kragen. Nej, tyckte verkligen att den var riktigt riktigt snygg! Gillade också att den var hyfsat enkel och inte massor med dragkedjor och detaljer.

HÄR / HÄR

En svart kappa är ett måste i min garderob. Gärna en väldigt lång och klassisk med knyte i midjan. Det håller ju verkligen år efter år och är ett sånt plagg som man alltid känner sig fin i. Tips är att köpa en som är fodrad och gjort i ull, då håller den värmen längre.

HÄR / HÄR

Västar är ju faktiskt underskattat! Dels väldigt fint, men också väldigt användbart. Perfekt nu när det inte har hunnit bli SÅ kallt ännu, och när det väl blir det så kan man ju ha dom under höstjackan som ett extra lager.

HÄR / HÄR

Sen funkar dom ju också väldigt bra att ha inomhus också under vinterhalvåret. Dom här två lite ljusare hade ju tex varit snygga att ha typ över en vit skjorta och till ett par jeans!

Trenchcoat - HÄR

Okej, trenchcoaten är kanske den jackan jag är mest svag för! Tycker fan att den alltid funkar och är sååå snygg oavsett längd, modell osv. Tyvärr är ju inte trenchcoat säsongen sådär jättelång nu på hösten haha, men den är ju minst lika snygg i vår.

HÄR / HÄR

Jag gillar också den här modellen och färgen. Jag har den till höger faktiskt och har redan hunnit använda den väldigt mycket. Så snygg till typ allt. Och väldigt bekväm och funktionell.

Fleecetröja - HÄR

Sen får vi ju inte glömma fleecetröjan! Perfekt för alla kalla promenader/aktiviteter och lager på lager. Den här svarta figursydda tycker jag var väldigt fin. Gillade att kragen gick upp lite också! Såg att den även finns i beige vilket var fint!

Gillar