En annorlunda helg

Hej fina ni! Den här helgen har jag tyvärr inte fotat så mycket (inte gjort galet mycket heller) så det här inlägget blir lite kortare än vanligt. Hoppas det är okej! I fredags hade jag iallafall en riktigt bra kväll. Jag och Andrea blev bjudna på middag hemma hos Bianca i hennes fina nya lägis. Vi åt supergod hemmagjord pizza, drack bubbel i mängder och bara pratade om allt och ingenting. Så mysig kväll! 

Sa jag att vi drack bubbel i mängder...? Ja det gjorde vi haha, så det blev en rätt stökig kväll på F12 efteråt men riktigt rolig och spontan utekväll. Ramlade in vid 4 hemma och mötte mamma och hennes kille i dörren som precis skulle åka till Arlanda, ångest haha. Men hade så kul! 

På lördagen mådde jag verkligen piss haha. Går ju typ aldrig ut längre, så det satte verkligen sina spår. Men efter en nap, en dusch och några prommisar med Nelson så var jag på banan igen. Det var en väldigt solig fin dag, så vi gick långt och hade bara en myskväll själva sen. Har Nelson nu i en vecka framöver, man blir som en liten mamma :-) Väldigt mysigt sällskap dock, vet inte hur jag hade klarat mig utan honom. Man får så mycket kärlek <3 Viktigt nu när F är borta. 

Så blev det söndag, och idag har det äntligen varit en riktig sommardag! Jag har bara hängt hemma, solat på altanen och gått ner till sjön med vovven. Tog en dusch och testade en färgbomb jag hade hemma. "Silver beige" heter den och den tonade ner mina gula solblekta toppar och gjorde dom mer kalla och beiga. Behövde bara ha den i blött hår i typ 5 min, är väldigt nöjd! Ni hittar den HÄR

Vid 20-tiden mötte jag upp Jossan för en lång promenad! Vi har inte setts på typ 2 år så vi hade sjukt mycket att prata om. Gillar verkligen henne! Vi gick ner till vattnet och satt där ett tag och sen tog vi en liten omväg och promenerade hem igen. Var hemma igen några timmar senare och då Facetimeade jag lite med F och nu ska jag precis gå och lägga mig tänkte jag. Är rätt trött efter en solig dag och många promenader! 

Ja, det var min helg det! Den var lite annorlunda än mina vanliga, eller ja hela mitt liv känns lite annorlunda den här sommaren. Det har varit rätt jobbigt att bo hemma igen, ställa om från New York och framförallt vara utan F som jag umgåtts med varje dag i 2 år och nu är vi ifrån varandra med flera timmars tidskillnad. Jag vet att jag klarar mig och att ingenting mellan oss förändras, och att det här förmodligen är "lyxproblem" men jag måste erkänna att jag känner mig mer nerstämd utan honom. Saknaden går liksom att ta på, och den känns lite extra såna här helger där man egentligen bara hade haft varandra som stöd. 5 veckor kvar <3 

Gillar

Kommentarer