En boost inför hösten

Inlägget innehåller reklamlänkar från Lyko.se

1. Parfym - HÄR / 2. Overnight mask - HÄR / 3. Olja - HÄR / 4. Nagellack - HÄR / 5. Sheetmask glow - HÄR / 6. Dagkräm för torr hy - HÄR / 7. Serum - HÄR / 8. Bus - HÄR

Hösten kom som ett brev på posten den här helgen kan man säga. Jag välkomnar den gärna men inför varje höst känner jag ofta att jag vill boosta lite extra med vitaminer och skönhetsprodukter. Jag får sjukt torr hy under hösten och förra året hade jag ju som många av er vet problem med Perioral Dermatit, alltså utslag i ansiktet. Är lite nojig att det ska komma tillbaka igen så nu har jag preppat och beställt den här dagkrämen + serumet ovan. Hört sååå mycket bra om dom och dom är anpassade för just torr hy. Lyko har just nu 20% på allt från Biotherm så jag passade på då min dagkräm är totalt slut och jag liksom använder min killes feta kräm från Nivea i ansiktet för tillfället haha... Så himla taggad på att testa produkterna iallafall! Ska tydligen göra underverk för hyn.

Köpte även sheetmask-kitet från Pixi igår! Dom är lite billigare här i USA så jag unnade mig, min hy behöver verkligen lite extra kärlek inför hösten. Förutom nya hudvårdsprodukter så älskar jag att köpa hem något fint nagellack i en höstig färg, smörja in mig med BUS och ha ansiktsmask. Hur härligt är det inte med hemmaspa under hösten när regnet öser ner utanför? En söndagstradition jag kommer hålla hårt i :-)   . 

Jag skriver om hösten ganska mycket, då jag om någon vet att det kan vara en rätt deppig årstid och det kan kännas som en evighet tills sommaren är här igen. Det är lätt att vara ytlig här på bloggen och skriva om hemmaspa och produkter hit och dit, och visst kan det vara en skön undanflykt för vissa men vill även tipsa om lite andra höstpeppande grejer att göra: 

- Baka! Wow vad sugen jag har blivit på att baka ordentligt. Vet inte vad som hänt med mig men är så sugen på brownies, chokladbollar och allt sånt där. Med kaffe eller te. Fika är ju så sjukt mysigt på hösten och ännu mysigare blir det när man bakat det själv :-) 

- Gå ut och ta en promenad. Låter tjatigt men är det något som får mig på bättre humör och som får bort ångest så är det att gå ut och gå. Det är viktigt att rensa huvudet lite och få frisk luft som det finns gott om under hösten. Uppskatta både regnet och dom soliga dagarna!! Sätt på en podd och köp en kaffe och ge dig själv en timme. 

- Gå på konsert. Fan vad sugen jag är på att gå på konsert!! Vill verkligen att det ska vara någon bra konsert här i NY i höst, men har tyvärr inte hittat någon. Det är ju fantastiskt med musik, och framförallt live. Älskar att ha sånt att se fram emot. 

- Hemmamiddagar med vänner eller partner. Är det något jag älskar med hösten så är det att laga något riktigt gott och avnjuta det under en låååång och snackig middag med vänner. Tänd massa ljus, drick lite vin eller bara ha en myskväll. Lajvet <3

Gillar

Kommentarer