En bra dag

Hej från hettan! Här är det absolut inte höst än haha.. Idag har det varit upp mot 30 grader och jag har nog aldrig svettats så mycket som idag. Men, det var det värt för jag har haft en väldigt bra dag. Jag jobbade hela förmiddagen och vid 11 tiden så skrev jag på Instagram och frågade om tips på att göra (hej beslutsångest). Dom flesta röstade på att jag skulle gå till central park så det gjorde jag! En väldigt bra idé såhär i efterhand. Jag gick till sjön inne i parken där man kan hyra små roddbåtar. Så vackert och fridfullt där! Satt där i över en timme och bara njöt av naturen och läste min bok. Sen kom solen fram så jag gick och la mig ett tag på det stora fältet och solade med en podd i öronen. 

En mycket bra dag och ett alldeles lagom äventyr. Det tar ca 30-40 minuter att gå till Central Park så väl där orkar man inte gå så långt, men det är en bra utflykt. Jag är faktiskt solo den här veckan, F är i Pittsburg på jobb hela veckan och kommer hem på fredag. Det kändes svinläskigt innan men tycker ändå att det har gått bra att vara själv och sova själv. Tror jag har vant mig efter det här året då vi varit ifrån varandra mycket. Jag har också lärt mig att umgås med mig själv, och liksom tvingas hitta på saker ensam. Uppskattar det mer och mer. Vissa dagar är såklart lite jobbigare än andra, men man lär sig faktiskt. Tror det är nyttigt för mig, eller ja för vem som helst egentligen. Ibland måste man vara sin egna bästa vän och det är skönt att bara tänka på sig själv och göra just det man själv känner för i stunden. 

Nu kom jag hem för en halvtimme sen ungefär och när jag promenerade helt svettig ute på gatan här sprang en kille förbi mig och frågade om jag var intresserad av att göra modelljobb. Haha.. Blev så chockad, trodde bara han skulle sälja något eller fråga om vägen. Men tackade snällt nej och gick vidare. Glad blev man ju ändå och jag slutar aldrig förvånas över hur framåt och trevliga folk är här. Dom flesta iallafall :-) Nu ska jag jobba några timmar innan jag gör middag. Kram på er! <3

Gillar

Kommentarer