En dag på Puro

Inlägget innehåller reklamlänkar

Idag hade vi reserverat solstolar på Puro för en heldag! Vi velade ifall vi skulle hänga på den vid Illetas utan pool, eller den med pool närmare flygplatsen. Till slut fick det bli det sistnämnda vilket vi var nöjda med! Och lagom glada över att slippa allt salt och all sand. 

Min äääääälskade! Den absolut snyggaste jag vet. Får liksom aldrig nog av den här synen. 

Hur vackert och harmoniskt? Så drömmig dag verkligen. Min fina bikini hittar ni HÄR

Vid 12 började vi bli lite hungriga, så då beställde vi in den här gigantiska nachotallriken och delade på. 

Måste säga att jag ändå gillade stämningen på Puro. Det var liksom skön loungemusik och verkligen bara slappt, alltså kändes rätt tyst och lugnt istället för stimmigt. Så mysigt! Sen finns de ju vissa människor som vill göra allt för att synas och höras, det fick vi uppleva haha..

Och inte minst var maten grym! Vi beställde in denna fish-taco och blev sjukt nöjda. Det var så jäkla gott och fräscht! Och trots att det är en fancy beach club så tyckte jag även att priserna var rätt okej. En flaska rose kostade 24 euro och alla rätter kostade i princip mellan 10-20 euro - och var då väldigt stora! 

Nej, så mysig och härlig dag!! På kvällen åkte vi in till stan igen och åt en middag som var lite sådär, så blev bara ett kortvarigt besök. Nu blir det sängen och ladda upp inför en ny dag! Kram <3Gillar

Kommentarer