En dag på stan

Inlägget innehåller reklamlänkar

Igår var det helt sinnessjukt varmt, men jag hade planer, så hade inte riktigt tid att ligga och sola. På förmiddagen bloggade jag massa, och på eftermiddagen var jag inne i stan på ett möte som tog drygt 2 timmar. Men när jag ändå var i stan passade jag på att kika lite i butiker! Känns som att det var länge sen, så det var kul att se vad butikerna fått in för fint :-) Var på jakt efter ett nytt nagellack som alltid funkar, och blev kär i den här perfekta rosa färgen. Använder ju aldrig något annat än Essie, dom är verkligen bäst! Ni hittar just detta HÄR

Skor - HÄR (liknande i beigt, hittade inte exaaakt dessa) / Klänning - HÄR

Sen gick jag vidare och tänkte köpa dessa Nike skor jag kollat på ett tag inne på Arket. Dom är så sjukt snygga, men fanns tyvärr inte i min storlek, så ska nog beställa dom istället! :-) Och klänningen, behöver hjälp! Stod inne och testade den i typ 30 minuter haha.. Men var rätt osäker. Vad tycker ni? Jag köpte iallafall hem den för att testa lite mer! 

Topp - HÄR / Bikini - HÄR

Mango hade fått in massor utav fint! Hur gaaaalet fin är inte bikinin? Älskar den! Och sen blev jag lite kär i bodyn, för det påminde om en jag ALLTID hade på mig i början när jag bloggade haha.. Väldigt söt! :-) 

Gillar

Kommentarer