En dejt-night med en vän

Igår hade jag en riktig fixardag hemma. Jobbade en massa timmar, städade och tog en powerwalk (om det räknas som en pw om man går till systemet och köper en rosé dvs haha). Vid 17 tiden kom Jossan över med blommor. <3 Vi hade en liten dejt-night planerad. Först hjälpte hon mig spela in en live jag hade på min Instagram, det var... lagom svettigt haha. Var sjukt nervös innan så det var skönt att ha det gjort sen :-) Då firade vi med middag på Gamla Enskede Matbod som ligger 5 mins promenad från mig. Har inte hunnit testa det stället än, men oj vad jag nog kommer hänga där en del i sommar. Så trevligt!! Dock väldigt populärt, så redan tidigt på kvällen var det över en timmes väntan på bord. Men vi tog ett glas bubbel i baren medan vi väntade!

Efter middagen traskade vi hem till mig. Jossan testade några klänningar hon fick låna av mig till ett studentfirande, och sen tog vi med oss varsitt glas rosé och en glass satte oss i parken utanför mig. Trots att klockan var 20-21 så kunde vi sitta ute i bara klänning utan att frysa. Åh, vad mysigt det var att fira livet lite mitt i veckan. Kändes som en fredagkväll typ :-) Vi försökte planera lite roliga grejer att hitta på i sommar, verkar inte riktigt som att någon har några särskilda planer i år. Jag hoppas vi kommer iväg en weekend till någon stuga eller spa, det vore mysigt!

Jag var helt slut efter kvällen och en lång dag med mycket jobb (och annorlunda jobb!) så jag däckade vid 22 och somnade gott. Idag är det fredag och jag har inte en enda plan för helgen. Dock ska det vara kanonväder så jag hoppas på att åka och sola/bada någonstans kanske <3 Ha en fin fredag och helg nu hörni, kram!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Så fin klänning. Älskar grönt!
lhsmaskiner.se/
Johannagrahn
Johannagrahn,
Har hört så mycket om den restaurangen, ser så otroligt genuin och mysig ut. Måste besöka 😍
nouw.com/johannagrahn
shareegroovin
shareegroovin,
Så himla härliga och somriga bilder!! <333
nouw.com/shareegroovin
Jenniesh
Jenniesh,
oliviamalm
oliviamalm ,
Gud vad härligt med en fixar dag! Jag skulle verkligen behöva det 😊
nouw.com/oliviamalm
ElidaPalm
ElidaPalm,
evelinaglad
evelinaglad,
Åhh älskar den gröna kjolen! Å gud vad mysigt det ser ut att ni har 😊😍
nouw.com/evelinaglad
StarOfUsA
StarOfUsA,
Fin kjol!! 😍😍
nouw.com/starofusa