En frostig lördag

Idag kom äntligen kylan och solen tillbaka! Jag vaknade betydligt mycket tidigare av mig själv idag för att ljuset lyste in i sovrummet. Snacka om att det gör skillnad för humöret och ens mående. Jag har så länge jag kan minnas påverkats otroligt mycket av mörkret, det är verkligen inte något för mig. Jag älskar ljusa mornar och kvällar och väljer kylan alla dagar i veckan framför mörket.

Efter frukosten och en dusch tog jag och mamma iallafall på oss alla vinterkläder vi kunde hitta och gick ut på en lång promenad. Så härligt verkligen och jag passade på att fota medan det var så vackert ute! 

Ljuuuset <3 Hur fina blev inte dom här bilderna? Det liksom bara glittrade av all frost när ljuset låg på. Jag har varit så slö med att lära mig min kamera, men älskar att fota med den och tycker att det blir väldigt bra bilder. Åtminstone när vädret är bra och ljuset levererar haha. Måste lära mig lite mer om inställningar och vad som ska användas när. 

Vi gick ca 5 kilometer runt Farsta Gård och vid Farstanäset tror jag det heter. En väldigt fin runda och alldeles lagom kallt ute. Trots att jag kan bli riktigt trött på att bo långt från stan, så uppskattar jag verkligen att ha sån här natur runt om. Kan liksom inte se mig själv ta en promenad i stan med Nelson haha, han har typ sett stan 2-3 gånger och blir rätt stressad. Hans favoritsyssla är verkligen att gå runt och nosa själv och leta efter harar och ekorrar. 

Trots att plusgraderna kommer tillbaka redan imorgon så känner jag mig glad över att vi iallafall fick den här fina dagen :-) Det är inte mycket som slår en riktigt krispig långpromenad och sen komma hem till att brasan är tänd hemma och gå runt i sockor och stickade tröjor. Har ju varit lite nere ett par dagar runt jul, men idag kändes det faktiskt lättare. Pratade länge med F igår, och även i 1,5 timme med Sofia som bor i Australien. Det piggade också upp ordentligt <3 Man får vara glad för dom mindre sakerna under vintern! 

Nu har jag precis ätit en sen lunch och ska jobba i några timmar. Blir en lugn kväll hemma igen men det känns faktiskt rätt skönt. Hoppas allt är bra med er, kram!

Gillar

Kommentarer