En grå helg

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jeans - Zara / Skjorta - HÄR (på 50% rabatt!)

Jahapp så var det ännu en grå måndag. Jag skulle ljuga om jag sa att livet rullar på bra nu! Känns som att varannan timme så går man från att det känns okej och någorlunda glad till att andra timmen bara dräneras av det här mörkret. Har typ satt på överlevnads-mode nu för resten av det här året. Snälla säg att nästa år blir ljusare för oss alla. Den här helgen har verkligen inte varit något speciellt, jag har i princip bara jobbat, gått promenader och tagit det lugnt hemma. Bakade lite i lördagskväll och det var verkligen det mysigaste med helgen :-) Stå i mitt gröna kök, tända ljus och lyssna på julmusik. Att det jag bakade blev riktigt äckligt spelar inte in hehe..

Hur som helst, nya tag idag. Jag har Nelson här hemma så jag tänkte sätta på mig lite varma kläder nu och sen gå ut på en lång promenad för att få lite energi och frisk luft. Sen måste jag jobba på i ett par timmar och sen försöka STORSTÄDA. Fyfan vad jag har skjutit på det nu haha, men känner att jag börjat tappa ron här hemma lite, och den behöver jag verkligen. Så ja, så ser min dag ut. Hoppas allt är bra med er den här gråa måndagen. Tack för att ni klickar er in här <3

Gillar

Kommentarer

Kajsa
,

Hej! När kommer Frank hem?

Kajsa
,

Hej! När kommer Frank hem?

Johannagrahn
Johannagrahn,

Men ja, håller med till 150% på prick allt i denna text haha!!

nouw.com/johannagrahn
J
,

Mysigaste och bästa bloggen <3 tack för att du fortsätter så vi kan hänga här med dig!

Gabriella
,

Håller verkligen med om det du skriver, nu längtar man till ljusare tider 😊 Tycker din blogg är supermysig och trevlig att läsa oavsett <3 Funderar på vart den superfina krukan längst till höger är ifrån? Gillade den massor och tycker det är svårt att hitta fina krukor:)

Jessica
,

Vart är den fina västen ifrån? 😊