En härlig fredag

Inlägget innehåller reklamlänkar 

Vilken härlig fredag jag har haft en så länge! Vaknade till sol vid 8 imorse och det gjorde genast fredagskänslan på topp. Åkte in mot söder och tog en promenad till Pom & Flora där jag mötte upp Bianca. Vi åt lite frukost/lunch och pratade ikapp om allt och ingenting verkligen. Väldigt mysigt och Pom & Flora är ju så perfekt på veckodagarna verkligen, inte alls lika mycket folk som annars :-) Tror vi satt där i drygt två timmar haha, men det var skönt! 

Efter brunchen så strosade vi runt lite på söder och vid Götgatsbacken i lite butiker. Känns som att jag verkligen bara handlar online nu för tiden haha, hittar verkligen alltid mycket mer då och man kan handla i lugn och ro liksom :-) Men det var iallafall kul att kika lite på vårnyheterna trots att jag inte köpte något. Hela söder kändes glatt av fredags och vårkänslor och då är det verkligen så härligt att gå på stan! Vid 14-tiden vinkade vi hejdå och jag tog tåget hem igen. 

Jacka - HÄR / Skjorta - HÄR / Väska - The Vintage Bar / Solglasögon - HÄR / Sneakers - HÄR

Såhär såg jag ut idag! Gillar verkligen den här jackan så kommer bo i den hela våren om jag känner mig rätt haha, grönt är verkligen en favoritfärg. Dock var vädret lite lurigt då det var sjukt kallt så fort man inte var i solen, så jag var glad att jag tog en tjock kofta under också. Hur som helst! Jag kom hem vid 15 och nu har jag precis ätit lite mellis och tänka jobba ett tag. Har typ inga planer alls för den här helgen, ikväll blir det nog bara en lugn hemmakväll men det är skönt också. Hoppas ni mår bra och får en fin helg, kram på er! <3

Gillar

Kommentarer