En höstlista

Beskriv din höst i tre ord?
Annorlunda, lugn, glad. Haha, det där var typ svårt? Men för första gången någonsin så är vi ju här i NY under hösten vilket är helt nytt från tidigare höstar. Känner även att jag har ett lugn här trots stressen, men väldigt glad och peppad!!

Vad var bäst med sommaren?
Att var hemma i Sverige med familj och vänner. Svensk sommar är fan bäst! Vår resa till Palma i slutet av sommaren var också fantastiskt. Och midsommar. 

Känner du dig klar med sommaren?
Är helt klar nu faktiskt haha. Min sommar har varit sjukt lång då det varit varmt sen i slutet på april och typ varit sommarväder fram tills nu här. Nu längtar jag efter lite regniga dagar, tjockare kläder, boots och tv-mys.

Hur mådde du förra hösten?
Sådär. Var väldigt tankspridd och hade sjuka humörsvängningar minns jag. Kände mig aldrig riktigt på topp, eller jätteglad, vilket var jobbigt såklart. Hade en liten svacka helt enkelt. 

Vad är dina planer för hösten?
Bara njuta av mina månader här i New York och göra det bästa utav det. Bianca är som sagt här nu och nästa vecka kommer F's föräldrar. Även min mamma funderar på att komma hit innan jag åker hem. Så det blir nog rätt fullt hus här. Men vill bara fortsätta upptäcka staden, träffa nya vänner, blogga och sen åker jag ju hem i slutet av november. Stannar nog hemma över jul då och nyår då. 

Hur höstmyser du?
Älskar att ta promenader för att sen komma in och kolla på en serie i soffan under en filt. Tända ljus, laga goda middagar, ha det fint hemma och bara vara. 

Vad kommer du dricka i höst?
Ett par koppar kaffe :-) Har även börjat gilla rödvin och det känns så höstigt. 

Vad tittar du på?
Paradise Hotel och snart Bachelor!!! Tror det börjar idag så jag kommer sitta bänkad. Bästa med hösten är ju faktiskt alla bra program som går. 

Hur vill du se ut i höst?
Mycket svarta plagg i olika material. Älskar långa kappor, skinnjackor, boots och stickade oversizetröjor. 

Vad är värst, kylan eller mörkret?
Utan tvekan mörkret. Jag tycker att det är okej när solen går ner vid 18-19 och det blir mörkt, men allt tidigare än det är ångest. Samma med mörka morrar.. Jag har inget emot att det blir kallt men just att dagarna blir så korta får jag typ panik av. Som tur är det tror jag inte solen går ner lika tidigt här i NY på hösten, utan att det håller sig till typ kl 18 iallafall. Rätta mig om jag har fel haha.. 

Hur förbereder du dig inför vintern?
Har mycket hemmaspa och myser hemma. Försöker uppskatta årstiderna så gott det går. Kanske köper någon fin jacka eller något att hålla mig varm i. 

Vad ser du fram emot just nu?
Att se New York gå från sommar till höst, sitta på uteserveringar och klä mig i stickade varma plagg. Längtar såklart lite efter att åka hem i november men ändå inte haha. Vill bara att dom här veckorna ska gå låååångsamt, som att jag vill pausa tiden just nu och det känns jävligt bra att känna så haha. 

Gillar

Kommentarer