En konstig dag

Inlägget innehåller reklamlänkar

Väska - Gucci Vintage / Kavaj i ull - HÄR / Blus - HÄR

Idag har varit en riktigt konstig dag. Mitt humör har pendlat helt upp och ner. Ena sekunden känner jag mig jätteglad och förväntansfull över lägenheten och andra sekunden så får jag riktig ångest över allt med Corona och som att det är ett enda stort mörker. Väldigt oinspirerad har jag också känt mig den här veckan. Allt känns liksom lite meningslöst och jag känner mig riktigt ytlig om jag tipsar om kläder eller massa inredning, för just nu känns det typ så oviktigt? Men men, man får försöka leva på så gott det går. Vissa dagar får det kännas kasst, såna känslor måste också få rum.

Hur som helst, idag åkte jag till banken för ett kort litet möte och efter det skulle jag till lägenheten och mäta. Stod utanför porten vid bestämd tid med måttstocken och anteckningsblock i högsta hugg, men då ringer mäklaren och sa att han inte fått nycklarna av stylisterna än och inte kommer kunna öppna till oss. Sådär en minut innan vi skulle ses :-) Blev absolut jättebesviken.

Åkte hem igen lite irriterad över att halva dagen hade gått åt det, och så blev det inställt. Men då tog jag den irritationen och började packa/rensa i mitt rum istället. Packade ner massor av inredningsprylar och rensade lite kläder. Är det bara jag som kör 10 minuters ryck och sen behöver jag en 20 minuters paus i sängen med telefonen hahah.. "Ska bara byta låt" och sen fastnar jag. Måste verkligen hitta en bättre taktik inför flytten.

Gulblommig klänning - HÄR / Grön blus - HÄR / Kjol - HÄR

På tal om ytliga saker kan jag passa på att visa upp mina två senaste inköp i klädväg. Och ja, som ni ser har jag redan börjat drömma mig bort till sommarkläder. Dras väldigt mycket till färg och mönster under sommaren som ni kan se :-) Den vänstra klänningen köpte jag för ett par veckor sen och älskar den. Den finns även i rött/blommigt som var sjukt fint. Och det gröna setet hittade jag här om dagen på rea. Det är en midi-kjol och en fin blus i en magisk grön färg, vill bo i detta i sommar. Älskar set, det går ju att använda på 10 olika sätt typ. Det var nedsatt och jag fick båda delar för ynka 200 kr. Sånt kap!

Och det var tydligen inte bara jag som hade humörsvängningar idag, även vädergudarna. Jag och mamma satt och jobbade i vardagsrummet och på 2 minuter drar världens oväder in och det börjar regna och blåsa helt hysteriskt. Kollar ut och ser våra grannars studsmatta flyga 4-5 meter upp i luften och iväg, och landar på deras trappingång. Så sjukt!! Alla sprang ut på en gång för att hålla fast den. Även våra utemöbler flög runt och låg över hela altanen. Tio minuter senare var ovädret borta och solen kom fram igen haha, så konstigt. 

Nu har vi precis ätit tacos till middag och jag tänkte sätta på mig myskläder och ta det lugnt. Känner mig riktigt trött så det blir som vanligt bara häng i soffan framför Wahlgrens Värld och Big Brother <3 Kram på er! 

Gillar

Kommentarer