En lång paus

Oktober försvann verkligen puts väck och jag hann knappt kika in här och säga hej. Men bättre sent än aldrig, så HEJ <3 Har saknat att skriva här, men som med allt, så blir det alltid lite jobbigare ju längre man dragit ut på det. Det känns som att jag har så mycket att säga, samtidigt som jag inte alls vet vad jag ska säga haha. Hur som helst! Någonstans får man ju bara börja :-)

Dom senaste fyra veckorna har ju i princip mest gått åt till att köpa lägenhet och sen få min såld. Det var verkligen stressigare och jobbigare än vad jag trodde! Dels så skulle det ju rensas, städas, fotas och sen var det en vecka med flera visningar. Och då vill man ju typ knappt vara hemma i lägenheten för att allt är så "perfekt" och man vill inte stöka ner haha. Också så konstig situation att folk ska gå runt och typ sätta ett pris på ens hem haha.. Kändes så personligt, och jag var verkligen livrädd och stressad över att inga skulle dyka upp på visningarna eller ens ge bud haha. Men som tur var gick allt över förväntan och lägenheten blev såld väldigt fort <3 Så kul, samtidigt som det känns lite sorgligt. Det är ändå min första, egna lägenhet som jag inte hunnit bo i i mer än 1,5 år.

Men det känns iallafall som en lättnad och som att jag kunde andas ut ordentligt när allt var klart. Nu är det liksom bara att blicka fram till januari då vi får nycklarna till vår nya lägenhet!!!! Är så peppad, bara drygt 2 månader kvar nu :-) Det kommer nog gå sjukt fort! Nästa vecka ska vi förhoppningsvis förbi nya lägenheten och mäta lite. Det blir spännande, jag har ju fortfarande inte ens sett lägenheten mer än på bilder hehe.

Så ja, just nu är det väldigt mycket lägenhet i mitt huvud och mycket av tiden går åt till att tänka på, prata om och planera för hur vi ska ha det! Så roligt att ni uppskattat mina inrednings-inspo inlägg, det får jag fortsätta med! Jaja! Ville som sagt bara kika in och ge er en liten uppdatering. Bilderna är från i helgen när jag var och käkade frukost med Bianca. Mycket mysigt! Nu tänkte jag stänga ner här för dagen och börja laga lite middag. Det har varit en så sjukt grå tisdag, så jag bara längtar efter att tända ljus och titta på Bachelor hela kvällen. Kram på er <3

Gillar