En lista

Har du något smeknamn?
Nja, eftersom att mitt namn bara är fyra bokstäver så går det inte att vrida och vända på sådär supermycket haha.. Dom flesta säger väl Tove. Men ibland typ Tovis, Tovelina haha.. 

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?
Innan jag sätter mig i soffan måste jag alltid strukturera upp kuddarna och filtarna så dom inte ligget huller om buller eller för nära mig, annars känns det ibland som att någon kudde typ "stirrar" på mig eller är helt i vägen, då kan jag knappt koncentrera mig på annat. 

3. Andra måsten?

Mitt hår måste självtorka för att bli "bäst". Eller så bra det kan bli snarare haha.. Så därför gäller det att planera när jag ska tvätta mitt hår. Vägrar somna med blött hår! 

4. Några lyxvanor?

En lyxig vana jag har är väl att jag sover rätt mycket per natt om man jämför med andra i min ålder som jobbar heltid och börjar typ 8. Jag går upp typ 8.30 en vanlig dag och tycker att det är tidigt (haha). Sen somnar jag typ 23-00 så jag får rätt mycket sömn helt enkelt, vilket jag är tacksam över :-)

5. När ingen ser, vad gör du då?
Ställer in tomma mjölk/juice/smörpaket i kylen efter jag använt dom. 

6. Vad stör du dig på hos andra?
Folk som absolut inte kan ta sarkasm eller skämt. Stör mig otroligt mycket på det haha. Jag kan vara lite hård i munnen och skoja om mycket, så klickar sällan med människor som är precis tvärtemot. 

7. Vad är din sämsta sida?
Jag kan ha väldigt svårt att säga nej. Jag är ofta ärlig och säger i från i andra sammanhang, men just när det gäller att ställa upp för folk osv, så har jag supersvårt att säga nej och bara lyssna på mig själv. Säger alltid ja till platser och tider som andra föreslår tex, trots att jag själv absolut inte har tid eller egentligen hinner. Men vill liksom inte vara jobbig haha.. 

8. Vilken sida av sängen sover du på?
Vår säng står mot väggen, och jag sover ytterst. På vänster sida i sängen om man ligger och kollar ner på fötterna! 

9. Vad gillar du för filmer?
Cheesy romantiska komedier, typiska tjejfilmer men även drama-filmer. 

10. Gråter du ofta?
Nej, inte ofta skulle jag säga. Någon/några gånger i månaden kanske. Kunde absolut inte gråta när jag var yngre, men nu kan jag typ få tårar i ögonen bara av ett program eller en reklam på tv, haha.. Men gråter gråter gör jag rätt sällan. 

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?
Att börja övningsköra haha, peppar alla men är fan sämst på att ta tag i det själv. 

12. Vad sjunger du när du står i duschen?
Känns verkligen som att det där bara händer i film haha.. Om någon av er på riktigt sjunger i duschen, kommentera snälla! 

13. Vad önskar du dig mest just nu?
Att jag hade en lägenhet med inflytt om typ 2 veckor som jag fick inreda exakt som jag vill och verkligen ha något eget att få kalla "mitt hem". 

14. Vilken maträtt är din favorit?
Så svår fråga alltså. Jag älskar typ kyckling, pasta och någon god gräddig sås.. Men även typ klyftpotatis, kött, tzatziki och sallad! Speciellt nu på sommaren! 

Gillar

Kommentarer