En lista om mig

Hittade den här listan på Petras blogg! Tycker att den var både rolig att läsa och fylla i själv :-) 

Vad heter du?
Tove Maj Kristin Waldemar. Maj kommer från min farmor som heter så, och Kristin är mycket oklart vart jag fick det ifrån haha. Mamma, pappa? Vad tänkte ni? Många tror att det är ett dubbelnamn men det är alltså två mellannamn. 

Var bor du?
I New York och i sen i Sverige deltid. Känns ärligt talat fortfarande sjukt att skriva att jag bor här i NYC haha, som att jag skriver om någon annans liv. Men, här bor jag med min pojkvän och hemma i Sverige bor jag hemma hos mamma söder om söder.

Vad köpte du senast?
Mat, räknas det? Handlade panerad fisk och potatis till middag igår. Har inte ätit det på typ 1 år, och det är så sjukt underskattat alltså. SÅ gott och kändes som hemma <3

Hur lång är du?
176 cm. Längre än medel, men typ kortast i min släkt haha. 

Vad stod det i ditt senaste sms?
"Okej :-) <3". Haha, tråkigt men sant. Igår när jag smsade med F om när han skulle komma hem. 

Vad gillar du mest med dig själv?
Jag gillar att jag är ganska öppen och nyfiken på att lära känna nya människor. Kan nog ställa en eller två frågor för mycket men det är för att jag genuint vill veta om andra människor och bryr mig. Gillar även att jag är rätt optimistisk och tar varje dag som den kommer. 

Vad gillar du minst med dig själv?
Jag har väldigt svårt att vara förlåtande mot mig själv och är bra på att låta mig själv känna mig misslyckad. Hatar det. Ogillar även att jag känner överdrivet mycket medkänsla för andra människor. Tar lätt på mig en ångest om någon annan mår dåligt eller vart med om något jobbigt. 

Har du söndagsångest?
Faktiskt nästan aldrig. Och det är något jag tackar mitt jobb för varje söndag haha. Är ofta ganska pepp på nya veckor. Om vi räknar bort den här söndagen då jag var bakis och ville ha helg för alltid. 

Vilka städer har du bott i?
Stockholm och New York. Hade absolut kunnat tänka mig att testa bo någon annanstans innan jag stadgar mig. En dröm hade varit att testa på att bo i något inte lika "stor-stadigt". 

Låt på huvudet just nu?
Går och nynnar på hela Jungs nya album i princip. Gillar allt dom släpper, älskar texterna och deras röster. Riktigt mysig höstmusik som gör mig lugn <3

Är du en ringare eller smsare?
Snälla är det här en fråga haha? Tycker att alla som föredrar att prata i telefon är galningar. Är och har alltid varit en smsare. 

När går du och lägger dig?
Har alltid varit en kvällspigg person som gått och lagt mig runt 00 och efter. Men sen jag blev tillsammans med F och framförallt sen vi flyttade hit till NY så har jag hängt med i hans rutiner vilket jag gillar. Vi går och lägger oss ca 22-22.30 varje dag. På helger gillar jag dock att vara uppe längre, det känns typ "lyxigt" och något jag vill göra haha.

Hur många kuddar sover du med?
Alltid 1. Men det är en extra lång kudde. Får panik av för många kuddar. Dom ska helst vara så mjuka och platta som möjligt, får ont i nacken annars. 

Äter du några vitaminer/kosttillskott?
Biotin och zink just nu. Men behöver nog gå och köpa mig lite D-vitamin för att kara av mörkret. Tycker det hjälper mycket faktiskt, så det är ett tips till alla som kan känna sig lite höst-trötta. 

Vad läste du för språk i gymnasiet?
Spanska. Och en termin tyska haha. 

Vad har du för ringsignal på telefonen?
Den vanliga, men har alltid tyst läge på. 

Go to-mat som alltid är gott?
Är riktigt svag för spagetti och köttfärssås.. Men älskar också lax i alla dess former. 

Hur uppvaktar man dig?
Är ingen romantiker, så det krävs egentligen inte supermycket. Men faller för komplimanger :-) Och vill man uppvakta mig så får man gärna handla (ogillar själv att handla så detta är ett plus!!) och laga någon god middag. Eller bara skicka ett gulligt random sms. 

Vad gör du ikväll?
Som varje kväll haha.. Middag, ph och vår tid är nu <3

Gillar

Kommentarer