En liten dröm-lista

Inlägget innehåller reklamlänkar

Svart topp - HÄR / Kjol - HÄR

Nej men det här kan vara det finaste jag sett på länge! Jag älskar set och det här hade jag verkligen behövt i min garderob känner jag haha. Så jäkla snygg passform och älskar den stora ribbade "stickningen". Kommer på typ 10 olika outfits att använda på en gång haha. Det är ju de som är så bra med set <3

Blå topp - HÄR / Blå kjol - HÄR

Okej fast snäppet finare var ju typ det här i marinblått? Marinblå är verkligen en färg som passar alla oavsett hudton eller hårfärg. Och det känns ju också lite somrigare än svart? Tänk till ett par kritvita sneakers i sommar! Eller typ ett par tanfärgade sandaler... Drömmer mig bort till ljusare dagar. 

Sweater - HÄR / Ribbat linne - HÄR / Träningstights - HÄR

Tillbaka till karantänliv haha.. Så här ser nästan alla mina dagliga outfits ut, eller okej inte såhär snygga. Den här outfiten är verkligen riktigt snygg och bekväm. Älskar dom olivgröna tightsen som glänser. Så snyggt till vitt och grått :-) 

HÄR / HÄR

På min önskelista står en fin, klassisk vit stickad tröja. Ni vet en sån som man alltid drar på sig på sommaren när det blir lite kallt på kvällen, eller som passar till allt under vintern och hösten. Dom här två är båda helt perfekta enligt mig :-) Den till höger är lite fluffigare, gillar nog den bäst! 

Baddräkt - HÄR / Skjorta - HÄR / Sandaletter - HÄR

Blev helt kär i den här baddräkten! Marinblått är verkligen somrigt enligt mig och tänk denna till en bra bränna och solblekt hår :-) Gillade verkligen att alla detaljer var i samma tyg/färg. Och sandalerna är ju också den perfekta sommarklacken. Alldeles lagom höjd för mig hehe <3

Gillar

Kommentarer