En liten lista om dagen

Dagens humör: Bra! Äntligen sov jag lite bättre inatt och hade till och med lite helgkänslor haha.. Kändes typ som en fredag idag, men det är det ju inte. Men den känslan klagar man ju inte på!

Dagens mående: Jag mår bara bra. Jag gick faktiskt och gjorde ett antikroppstest igår, bara för att det var intressant att se. Fick provsvaret tillbaka redan idag och det var ganska väntat negativt tyvärr.

Dagens borde: Nu har ju nästan hela dagen gått hehe, men dagens borde är att jobba på i någon/några timmar nu eftersom jag knappt fått något vettigt gjort idag. Ska bla. publicera ett samarbete osv innan jag tar kväll!

Dagens frisyr: Såå smutsigt hår uppsatt i en knut just nu. Måste tvätta det ikväll haha..

Dagens smink: Inget alls!

Dagens planer: Ja, som sagt så har ju nästan hela dagen gått nu. Men jag har haft Nelson här idag, och han var inte superglad som ni kan se hahah... Vi tog oss iallafall ut på en lång promenad i skogen och myste lite här hemma. Har en tempeh-sallad som står i kylen nu redo för middag, har längtat efter den haha. Sen ska jag som sagt jobba någon timme till.

Dagens fundering: Ni som är på jakt efter lägenhet/hus just nu, hur är priserna? Har hört att dom börjat stiga ordentligt. Superbra när man ska sälja ju, men det betyder ju såklart också högre när man ska köpa nytt. Igår ringde till och med en mäklare mig två gånger och sa att det var hööög efterfrågan efter lägenheter här i mitt område och undrade om jag var i tankarna att sälja haha. Det kommer dock inte ske förrän någon gång nästa år förmodligen. Just nu trivs jag så bra.

Dagens tråkigaste: Att jag fått typ små mini-flugor här hemma haha, håller på att bli tokig på dom. Hur mycket jag än städar och torkar så kommer dom ändå. Tror att det kan vara mina växter... Dom hänger oftast där runt till och är mindre än bananflugor. Sjukt irriterande iallafall.

Dagens längtan: Efter solen och snön!!!

Dagens klädsel: Ett par gråsvarta jeans och en tjocktröja bara! Nu har jag dock bytt om till mjukiskläder.

Dagens materiella vill ha: Mitt nästa inköp måste bli lite baströjor i typ vitt, beigt och svart. Jag älskar långärmade tunna tröjor att ha både här hemma men också till vardags. Såna som passar till jeans, mjukisbyxor, kostymbyxor osv. Hittade dom här tre som jag tycker var sjukt fina, kostar 299:-/st.

Grå - HÄR / Beige - HÄR / Vit - HÄR

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Hej. Vilken snygg blogg du har med hur snygga bilder som helst.

nouw.com/mynameisjossan
Fanny
,

Det är säkert sorgmygg. De lägger larver i jorden som äter på växtens rötter! Låt plantorna torka ut ordentligt mellan vattningarna så brukar de dö.