En liten önskelista

Inlägget innehåller reklamlänkar

Vit - HÄR / Blå - HÄR

Hur fina är inte dom här topparna? Jag tycker dom ser så snygga och sköna ut. Perfekta att ha i basgarderoben hemma. Gillade verkligen den vita, men tror också att den blå kan vara sjukt snygg i vår till ett par jeans! Kostar 249:-/st!

Klänning - HÄR

Nej men den här klänningen är ju så fin och söt att klockorna stannar :-) Älskar dom broderade blommorna på tyget och dom större ärmarna! Såå fin till typ studenten eller midsommarfirandet!

Fleecetröja - HÄR

En sån här fleecetröja hade jag verkligen behövt i min garderob! Även om det är vår nu, så är det ju fortfarande väldigt kallt i skuggan. Och framförallt på mornar och kvällar! Den hade verkligen varit perfekt till alla hundpromenader eller bara till vardags då den var sjukt snygg dessutom!?

Skål - HÄR / Mindre skål - HÄR / Assiett - HÄR

Såg precis det här porslinet, och hur fint var det inte!?! Antingen till att ha mat på/i eller bara ha som prydnad och typ lägga några smycken eller annat i. Bra pris var det också!


Randigt - HÄR / Blommigt - HÄR

Här om veckan köpte jag det här blommiga påslakanet som jag är sååå glad över. Det är i bäckebölja vilket gör att det är lite "räfflat" eller vad man ska säga. Det känns iallafall extra fluffigt och svalt att sova med :-) Det är nedsatt 50% just nu och kostar endast 149 kr. Sånt kap! Det randiga till vänster är ett liknande påslakanset i bäckebölja också, så fint med randigt!

Vit klänning - HÄR / Svart klänning - HÄR

Är det något jag älskar och verkligen använder mycket på sommaren så är det såna här enkla klänningar! Gillar att dom är ribbade, och långärmade! Går lika bra att klä upp och klä ned :-)

HÄR / HÄR

Sen är jag extremt svag för såna här blommiga vackra skapelser!! <3 Hur fina var inte dom här i blått? Så somriga!

Bänk - Zara Home / Skir linnepläd - HÄR

Den vänstra bilden är från Zara och om jag minns rätt har dom nyligen haft inne den här bänken men nu kan jag inte hitta den haha.. Tycker iallafall att den var sjukt fin och hade gärna haft den här hemma :-) Tyckte även att den här tunna tunna pläden i linnemix var så fin och somrig! Fint att byta ut mot sina ullplädar!

Gillar

Kommentarer