En liten önskelista

Inlägget innehåller reklamlänkar

Så fort vi går mot en ny säsong så kickar mitt shoppingbegär in. Det är inte bra haha. Men just nu så hade jag gärna spenderat hela dagarna med att bara shoppa, men det känns ju inte riktigt friskt :-) Jag får fortsätta drömma helt enkelt, och använda online-butikerna som lite inspiration istället. Här nedan är lite av sånt jag inte kan släppa för tillfället:

Stol - HÄR

Den här stolen "Betty" från &Tradition tycker jag är så himla fin verkligen. Nätt, enkel, klassisk. Vi har ju inte bestämt än vilka stolar vi ska köra på, tänker att det kommer naturligare efter att vi hittat ett matbord. Tycker iallafall att dom här är superfina, men tyvärr inte så snälla mot plånboken.....

Stor ljuslykta - HÄR / Mindre ljuslykta - HÄR

Fina ljuslyktor i olika storlekar! Gillar ni dom här ljuslyktorna eller har ni börjat tröttna på dom?

Ullkavaj - HÄR / Quiltad jacka - HÄR

Vi ignorerar att det är fullkomlig snöstorm ute, och drömmer oss bort till våren. Jag älskar vårjackor och känner att dom här två mer än gärna hade fått ta plats i garderoben. Vet inte hur många gånger jag kikat på kavajen i ull, den är ju så himla fin verkligen.

Soffa - HÄR

Vi har ju även varit inne på att uppdatera soff-gamet i nya lägenheten. Eller det är främst jag som är inne på det hehe... När jag flyttade till min förra lägenheten så ville jag ha en väldigt nätt, och kunde inte köpa en speciellt stor soffa. Den är jättefin och skön, men liiiite liten för att ligga två och mysa i. Den här från Artilleriet är ju magisk och ser så gosig och skön ut!

Jeans - HÄR

Är ni fler än mig som jämt och ständigt är på jakt efter dom mest perfekta jeansen? Ni vet den där perfekta passformen, längden och tvätten? Det är verkligen inte lätt. Dom här ovan har verkligen alla kriterier och jag tycker dom ser så snygga ut!! Sen vet man ju med jeans, att dom sitter olika på alla olika kroppar, så det gäller ju att hitta dom som är perfekta för just en själv :-)

Vita sneakers - HÄR / Gråa sneakers - HÄR

Mina två favoritsneakers börjar sjunga på sin sista vers nu, och är det något jag verkligen skulle behöva inför våren så är det nya fräscha sneakers. Gärna båda dom här!

Lampa - HÄR

Ett stycke drömlampa....

Kavaj - HÄR / Byxor - HÄR

Och till sist det här våriga setet i en fin grönbeige färg! <3 Tänk tillsammans eller var för sig, så sjukt snyggt!

Gillar