En liten semesterupdate

Hej fina ni <3 Hur mår ni? Med mig är det helt okej. Jag har känt mig helt galet trött och inte som mig själv senaste 1-2 veckorna. Tror typ det beror på en sjuk tandvärk jag haft också som typ tagit över mitt liv senaste tiden haha, har sovit riktigt dåligt länge och bara känt mig helt orkeslös.. Men imorgon har jag äntligen en akuttid bokad, så förhoppningsvis blir det bättre efter. Hur som helst! Den här veckan har ju vädret varit riktigt svajigt också, regn och storm varvat med strålande sol och värme haha.. Sånt kan också påverka mig mycket. Lite klagomål här på förmiddagen haha, men så har det varit senaste två veckorna. Inte världens roligaste, men det är okej för just nu räknar vi bara ner till den riktiga semestern. Frank har tagit två veckor i augusti och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge antar jag :-) Tänkte berätta lite om våra semesterplaner!

På söndag åker vi ut på en liten roadtrip här i Sverige! Första stoppet blir hos min bror i Kalmar för en natt där, och sen på måndagen vidare till Öland där vi ska bo i min släkts hus några nätter. Jag har spenderat typ varje sommar, påsk och midsommar där sen jag var nyfödd men inte varit där överhuvudtaget senaste 6-7 åren, så det ska verkligen bli så mysigt att åka tillbaka och visa Frank det. Det ligger verkligen mitt ute på landet bland kossor och stora ängar. Nu får vi bara hoppas att vädret blir okej, men oavsett ska det bli skönt och behövligt med ett miljöombyte och komma iväg lite tillsammans.

Och sen sista veckan i augusti har vi bokat en vecka till Kroatien och vår favorit-ö Hvar!!! Längtar ihjäl mig. Vi har varit så sugna på att åka utomlands men såklart har det känts osäkert så vi har hållit det lite öppet, men jag hoppas allt går vägen och att vi kommer iväg och förhoppningsvis är vi även fullt vaccinerade vid den tidpunkten. Ska bli helt fantastiskt och nu när regnet öser ner här utanför längtar man ju inte dirket mindre haha..

Hoppas ni har en fin sommar hörrni, och somsagt, följ mig på Instagram för lite fler uppdateringar <3

Gillar

Kommentarer