En liten vill-ha-lista

Inlägget innehåller reklamlänkar

HÄR / HÄR

Drömmer mig bort till varma sommardagar när jag ser dom här fina linneklänningarna... Till sandaler för en dag på stranden eller stros på stan. Älskar såna här klänningar som funkar till vad man än ska göra. Och tycker speciellt att det är väldigt fint när dom sitter löst och långt :-) Känner att en sån här i beigt och en i svart hade varit kanske sommarens mest använda plagg?

HÄR / HÄR

Något som kickar igång våren ordentligt för mig är nya sneakers, gärna i vitt! Så himla fräscht ju. Jag hade verkligen behövt ett par nya, har i princip ett par sneakers jag gillar tror jag och det räcker ju egentligen men vill verkligen inte slita ut dom för mycket.. Är lite inne på antingen ett par från Veja eller ett par från Reebok. men kan inte riktigt bestämma mig. Tycker dom här ovan var sjukt snygga iaf!

HÄR / HÄR

Har blivit helt obsessed med trenchcoats senaste året!! Förra våren köpte jag en mörkbeige som jag använde typ varje dag och älskar lika mycket fortfarande. Hur fina var inte dom här två? Älskar verkligen färgerna på dom. Den till vänster är ett riktigt budgettips och den till höger ligger på strax över 1000-lappen!

HÄR / HÄR

Nej men oooj, hur gulligt var inte det här stickade mys-setet att glida runt i hemma eller i sommar? Älskar den här gröngråa färgen och det här såg helt perfekt och skönt ut! Det fanns även i svart och ljusbeigt som också var superfint.

HÄR / HÄR

Dom här jeansen stod jag och fingrade på i butik här om dagen och dom såg verkligen så fina ut. Den perfekta kalla beiga färgen och raka och långa! Fortfarande lite sugen på att klicka hem dom, men jeans är ju alltid lite svårt att beställa.. Tycker iaf att det är sjukt snyggt med en helbeige outfit såhär i vår och i sommar.

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,

Så mycket snyggt!


nouw.com/matildakz
vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,

Så mycket snyggt 😍

nouw.com/vicktoriabjareklint
Moa
,

Kan inte du göra ett inlägg om sneakers och kanske vårjackor? Får så mycket inspo från dig! 😍❤️

tovewaldemar
tovewaldemar ,
Absolut!! Tack 😍
nouw.com/tovewaldemar