En lugn helg

Inlägget innehåller reklamlänkar

Så var min näst sista helg här över. Men det har varit en riktigt lugn och mysig sådan <3 F blev sjuk i fredags så vi har bara tagit det i hans tempo och det var faktiskt väldigt behövligt. Vi har ju pratat om en lugn helg i flera veckor nu, men det slutar alltid med att vi hittat på en miljon saker haha.. Men den här gången sa hans kropp ifrån och det var nog bra för oss båda. Riktigt mysigt blev det iallafall! Har tyvärr inte fotat så mycket, vi har i princip bara sovit, ätit och tittat serier haha. 

Byxor - HÄR

I fredags hade jag en riktig jobb-dag. Det var så roligt och skönt att få så mycket gjort. Höll på ett samarbete typ halva dagen så vid 16 tiden behövde jag verkligen komma ut och ta en promenad. Gick förbi H&M och testade dom här byxorna i fuskskinn som jag blev så positivt överraskad av. Dom ser verkligen ut att vara i äkta skinn och hade riktigt hög midja!!! Så svårt att hitta haha. Dessutom kostade dom bara 249kr, så det är verkligen ett tips! Rätt långa i benen också :-) 

Efter promenaden köpte jag med mig lite godis hem och inväntade F. Vi åt thaimat och bara myste i soffan framför Vår tid är nu innan vi slocknade <3

I lördags hade vi en riktigt skön dag. F var som sagt sjuk och mådde sådär, men vi tog oss ändå ut i solen ett par timmar och åt lunch. Hade ingen aning om att Vapiano fanns här, men det var riktigt gott med något som kändes "bekant". Kylan har btw kommit hit och slagit oss i ansiktet haha. I helgen var det ca 2 grader, men väldigt soligt. Idag är det dock tillbaka till 14 grader så det skiftar verkligen. 

Men även denna dag blev det en riktigt mysig eftermiddag och kväll hemma. Vi sov ett par timmar på eftermiddagen, lagade tacos och kollade serier. 

På söndagen vaknade jag upp någon timme efter F och då hade han fixat frukost såhär fint :') Så lyxigt!

Sen tog vi en liten promenad i vårt område, satte oss på ett café och drack varm choklad och bara strosade runt i vår egna takt. Sen gick vi hem, lagade lunch och jobbade i ett par timmar. Och ja, sen hade vi bara en lugn kväll här hemma. Perfekt helg verkligen och så skönt att verkligen få tid att umgås och bara ta det lugnt på riktigt. Den här staden kan vara så psykiskt utmattande ibland så man behöver lugnet på ett annat sätt vilket vi verkligen fått den här helgen. <3

Gillar

Kommentarer