En magisk dag

Alltså wow vilken dag! Så sjukt vackert ute att kameran fick hänga med en stund. Dock var det lite jobbigt att gå runt med den då jag och mamma alltid lyckas hamna i terrängen mitt i skogen där det halt och svårt att gå haha. Var iallafall skönt med en lång promenad på 1,5 timme medan solen var framme. Magiskt! Annars då? Imorse hade jag en tid hos tandläkarn som jag gruvat mig för länge. Är det något jag är rädd för så är det just tandläkaren, och så har det varit sen jag var liten. Kunde knappt sova inatt, men nu när det är över känns det ju alltid sjukt skönt och jag känner mig 10kg lättare.

Nu ska jag köra ett litet jobbrace här i ett par timmar. Är det någon särskilt ni vill att jag ska blogga om så får ni jättegärna hojta till så ska jag försöka lösa det. Kram på er <3

Gillar

Kommentarer

Emmy
,

Jag hade gärna viljat se tips på möbler som typ soffbord och sånt då jag snart ska flytta. Din inredningsstil är så fin!

tovewaldemar
tovewaldemar ,

Åh tack för tips!! Ska försöka fixa det 😍

nouw.com/tovewaldemar
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,

Men åh vad mysigt! Här har snön tinat bort rejält..

Jag älskar när du gör vanliga vardagsinlägg, det är så mysigt! <3

nouw.com/tiffanykarlsson
tovewaldemar
tovewaldemar ,

Vad kul att det uppskattas! Tack 🥰

nouw.com/tovewaldemar
Feliciamontan
Feliciamontan,

Wow vilka bilder!😍

nouw.com/feliciamontan
tovewaldemar
tovewaldemar ,
linnealarssonss
linnealarssonss,

Vilka sötnosar!!

nouw.com/linnealarssonss
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Anna
,

Jag hade gärna sett mer hemifrån dig, helhet, rummen. Kanske att du berättar om vad du tänker köpa investera i till våren, kläder, skor men också till lägenheten. Kanske ett inlägg tbt med vad du gjorde "denna dagen 1 år, 2 år, 3 år mm tbx i tiden. Kanske best om NYC inlägg. Visa organisering av kläder mm hemma.

tovewaldemar
tovewaldemar ,

Tusen tack för superbra tips!!

nouw.com/tovewaldemar
Cassandra
,

Vilka fina bilder! 😊 Jag skulle gärna önska ett inlägg med tips på dekorationer till sitt hem så man kan göra det lite mer mysigt så som ljuslyktor, posters osv. Du har så fin stil 😊

tovewaldemar
tovewaldemar ,

Tack för tipset! Ska ordna det 🥰

nouw.com/tovewaldemar
Emilia
,

Men wow vilka bilder!! Vad är de tagna med? Kamera? Iphone? Vilken isf? 😍