En mysig helg

Jag har verkligen haft en lugn men mysig helg - mycket fokus på mat men det älskar man ju :-) Min fredag har ni ju redan läst om, jag tog det bara lugnt hemma hela kvällen och på lördagen var det otroooligt grått ute. Det enda jag gjorde var typ att jobba och gå och handla en kortis. Vid 18-tiden kom Sofia hit för en myskväll. Jag lagade tiktok-pastan haha, med massa vitlöksbröd. Så gott! Sen tittade vi bara på Så mycket bättre och pratade ikapp.

Igår var det desto härligare ute! Solen lyste för fullt, så vid 13 tiden rörde jag mig mot Söder och träffade Bianca på en fika utomhus. Med avstånd och frisk luft i mellan oss. Väldigt skönt att komma ut dock! Vi stannade inte så länge men det var mysigt att prata lite och hänga då vi inte setts på ett par veckor nu <3

Eftermiddagen spenderades hemma hos min mamma. Vi bakade saffranskringlor för första gången och jag måste säga att dom blev riktigt fina!! Och goda! Tror vi gjorde 6-7 plåtar med totalt 80 bullar haha, det var hektiskt där ett tag men mysigt. Gillar verkligen att baka och borde bli bättre på att göra det oftare :-) Sen åkte jag bara hem och tog det lugnt, pratade länge med F i telefon och somnade allt för sent vilket jag får sota för idag haha. Men jag har haft Nelson här och varit ute och gått i solen, sååå underbart <3 Nu tänkte jag jobba på ett par timmar. Vi hörs strax igen, kram!

Gillar

Kommentarer

Alice
,

Recept på pastan? Såg sjukt gott ut!

Ellinor
,

Vart är halsduken ifrån?😍

Ellinor
,

Vart är halsduken ifrån?😍

Ellinor
,

Vart är halsduken ifrån? 😊

tovewaldemar
tovewaldemar ,

Hunkydory 😃

nouw.com/tovewaldemar