En mysig tisdag!

Igår hade jag en så himla härlig tisdag verkligen! Det började ju också ganska bra att vakna upp till ett tunt täcke snö och strålande sol! På förmiddagen var jag bjuden till Dysons butik för att testa deras populära Airwrap. Var så peppad haha, har så länge velat testa den! Dom har släppt deras nya special edition Airwrap i den här fina marinblå/koppar färgen, snygg va?! Och resultatet blev ju verkligen amaaazing.

Efter det rörde jag min in mot stan och mötte upp Bianca. Vi tog en lunch på Calle P för att fira hennes 25-årsdag(!) och det var så mysigt att sitta där i glashuset medan solen lyste utanför! God mat var det också. Vi blev kvar där i ett par timmar, drack bubbel, kaffe och pratade innan jag rörde mig hemåt igen. Var helt slut på kvällen så både jag och Frank kröp ner i sängen vid 21.30 och somnade på en gång, händer typ aldrig mig haha.

Idag har jag hand om den här lilla <3 Ska precis sätta på mig varma kläder och gå ut på en lång promenad medan solen lyser! Sen ska jag bara jobba hemifrån hela dagen och ikväll kommer Jossan hit. Ska bli mysigt! Tänkte blogga om lite inrednings-inspiration till nya lägenheten så kika in här om ett par timmar igen! Kram!

Gillar