En riktigt bra dag

Idag har jag haft en väldigt härlig dag! Jag var uppe vid 7 imorse för att jobba och äta frukost i lugn och ro. Sen vid halv 12 så tog jag tunnelbanan ner mot Soho och Greenwich Village för att möta upp Jennifer på en lunch. Vi har bara pratat på Instagram innan men det var superroligt att träffas och catcha upp lite om New York livet. Vi satte oss på by.Chloe's uteservering och åt en lunch. Så himla mysigt ställe verkligen och det var jätteskönt i solen. Jag tog en vegetarisk burgare med sötpotatispommes och en lemonad, allt var supergott. Träffade även på en bekant tjej från Stockholm där också haha, världen är allt liten :-) 

Efter lunchen så strosade vi bort till Washington Square Park och hängde lite i solen och tittade på folk. Aldrig varit där innan men det var en stor och så härlig park där det hände massor. Sen gick vi i lite butiker i Soho innan vi sa hejdå. 

Hittade det här setet i linne på Forever 21 som jag köpte. Tänkte egentligen först bara köpa toppen då jag verkligen behöver en vit kort topp, men sen testade jag även kjolen tillsammans och det blev ju fint så jag köpte båda :-) Tänk i sommar till sandaler och en jeansjacka typ <3 Det första "billiga" jag hittat också, kjolen kostade ca 199kr och toppen 150kr, alltså svenska. 

Jag kom hem för någon timme sen och ska passa på att jobba lite innan F kommer lite senare ikväll. Känner mig superglad idag och börjar verkligen falla mer och mer för New York. Börjat komma in i viben verkligen och tycker att den här staden och människorna är så coola. Finns så mycket kvar att uppleva och upptäcka, längtar men vill typ dra ut på det för att njuta så länge som möjligt haha :-) Men när lönen kommer så ska jag nog faktiskt köpa en ny kamera, är så trött på min och så himla trött på såna här tråkiga iphonebilder. Går liksom inte att fånga hur fint det är här. Men men, håll ut! Kram på er fina ni och ha en fin vecka. 


Gillar

Kommentarer