En svensk sommar

Inlägget innehåller reklamlänkar

Idag fick jag nästan lite sommarkänslor i kroppen när jag var ute på morgonrundan med Nelson! Sjön glittrade, träden börjar bli gröna och jag fick nästan ta av mig jackan för att det blev så varmt. Åh, äntligen. Den här sommaren kommer ju inte riktigt bli som tidigare år och det är ju något man måste finna sig i. När det kommer till min egna sommar så har jag faktiskt inte en enda plan. Jag och F hoppas fortfarande på att kunna ses så snart som möjligt när gränserna öppnas igen.. När vet vi inte, men vi håller fortfarande båda hoppen uppe om att han antingen ska kunna komma hem någon vecka, eller jag dit ett tag. 

Blå bikinitopp - HÄR / Blå underdel - HÄR / Vita sandaler - HÄR / Vit topp - HÄR / Bruna sandaler - HÄR / Lila överdel - HÄR / Lila underdel - HÄR / Vit kjol - HÄR

Ser överallt hur influensers och folk jag följer på Instagram börjar leta efter sommarstugor att hyra här i Sverige och så kommer det nog bli den här sommaren. Tror det kommer bli ett ett enormt tryck på airbnb haha. Just nu ska man ju helst inte resa utanför Stockholm men förhoppningsvis lättas det också på till sommaren.. Men samtidigt så kommer ju dom som har stuga kanske inte åka iväg och hyra ut sina. Vad tror ni? 

Jag har nästan under hela min uppväxt varit på Öland där min pappas släkt haft/har hus där vi alltid varit under midsommar, påsk osv. Det ligger mitt på landet bland kossor och stora ängar. Jag är lite sur på mig själv som inte ens varit där på typ 7 år. Dit hoppas jag på att kanske kunna åka i sommar. Bara cykla runt, läsa böcker och ta det lugnt. Annars är ju Gotland och Västkusten också helt fantastiskt. Svensk sommar överlag är ju speciellt på många sätt och det får vi inte glömma!!!

Frottékimono - HÄR / Klänning - HÄR / Beige överdel - HÄR / Beige underdel - HÄR / Vita shorts - HÄR / Mönstrad bikini - HÄR / Sandaler - HÄR

En av mina drömmar (när vi tänker Sverige) är att få se mer av vårt egna land! Jag hade verkligen velat se mer utav Skåne, typ runt Österlen. Bila runt där och hyra en stuga eller ett hus med ett par vänner typ, det vore magiskt :-) När jag var yngre hyrde vi ett par sommar hus i Bohuslän på Västkusten tillsammans med släkten. Fiskade krabbor, solade på klippor och åt glass <3 När jag tänker sommar så tänker iallafall jag vitt, ljusblått, randigt och allt sånt där som ni ser här i inlägget. Finns så sjukt mycket fina badkläder och klänningar nu <3 Vill bara klicka hem allihopa. 

Vit linneskjorta med knytning - HÄR / Blå bikini - HÄR / Stråväska - HÄR / Sandaler - HÄR / Vit bikiniöverdel - HÄR / Vit bikiniunderdel - HÄR / Randig baddräkt - HÄR

Ja, en annorlunda sommar lär det ju bli men på både gott och ont tror jag. Men jag försöker faktiskt inte deppa ihop totalt över allting och hur framtiden kommer se ut, även om det känns tufft ibland. Just idag så skiner solen och våren är här, så jag försöker njuta av någon vecka i taget just nu och ta sommaren som den kommer. Det blir ju alltid bra tillslut <3 Kram på er och ta er ut i solen nu! 

Gillar

Kommentarer