En tillbakablick

Börjar verkligen smälta in att vi går mot mörkare och kallare tider nu! Det är fan redan 3e oktober! Ca 2,5 månad kvar till julafton liksom haha. Så sjukt. Den här sommaren har verkligen gått så fort, nästan så att jag liksom glömt bort vad jag gjort och tänker "nä, den här sommaren gick för fort. Jag har inte hunnit göra något kul alls".. Men det har jag ju visste! Kollade igenom lite bilder och längtar redan till sommaren. Så tänkte att vi kan kolla till tillbaka lite på hur den såg ut för mig :-) 

Juni började med att jag och Amanda åkte till Sofia i Barcelona. Hon flyttade dit över sommaren och levde life. En sån grej vill jag verkligen också göra innan jag blir "vuxen", så coolt! 

Vi hade verkligen en sååå mysig tjejweekend. Vi åt gott, solade, drack drinkar och shoppade loss! Tyvärr blev jag AC sjuk och sen hade vi lite otur med vädret i 2 dagar, men det gjorde inte oss något :-) Vill verkligen tillbaka till Barcelona snart igen! Gärna till våren! <3

Efter midsommar så blev jag medbjuden till Bråvalla med Ideal of Sweden och ett gäng andra bloggare. Gud, jag var så osäker på om jag skulle åka då jag inte kände alla så himla bra.. Men jag är så himla glad att jag gjorde det! Några av sommarens roligaste dagar helt klart. Ideal of Sweden hade fixat så himla himla fint åt oss på Norrköpings bästa hotell, och vi levde verkligen lyxigt i några dagar. Här är jag med Nathalie, hon som bjöd med mig på resan. Så mysig tjej! 

Det var även min första "festival-upplevelse"! Innan har jag bara gått på Summerburst haha.. Eller, vi levde ju inte så festivaligt då vi bodde på hotell inne i stan, men vi hängde ju iallafall där under 2 dagar. Shit vad kul det var, fanns så mycket att göra förutom att lyssna på artisterna. Men det var ju självklart höjdpunkterna också :-) Mina favoriter var Håkan och The Chainsmokers! 

Med fina Emma och Josephine! Så gulliga tjejer som jag hade riktigt roligt med, var längesen jag kom hem ca 6 på morgonen men med dessa 2 var det inte direkt svårt att uppnå hehe. Alltid roligt att träffa nya människor man klickar med.

När juli månad kom så kände jag mig sååå rastlös. Nästan alla mina vänner var bortresta under den månaden och jag hade verkligen noll planer. Så jag bestämde mig för att följa med mamma till Gotland 5 dagar. Tänkte först att jag skulle bli ännu mer uttråkad av att hänga med mamma i en vecka (haha) men det blev faktiskt en av sommarens mysigaste veckor. Nu blir min mamma glad när hon läser detta hehe.. 

Vi bodde ca 10 minuter utanför Visby på en liten gård typ där vi hyrde ett rum. Tror vi bara var i Visby en kväll av 5 dagar, men det var sjukt skönt faktiskt haha. Vi åkte runt och såg mycket istället. Till Fårö en dag, åkte till massa söta inredningsbutiker och handlade, och en kväll tog vi bilen till Djupvik där vi åt en helt maaaagisk middag. Drömmer fortfarande om den här köttbiten med sötpotatis haha. 

Den här stranden låg ca 5 minuter från där vi bodde (minns ej vad den hette) och den var superlugn och mysig. Där låg vi nästan varje dag och solade och lyssnade på poddar. Sjukt att jag nästan var brunare efter 5 dagar på Gotland än jag var efter Palma en vecka haha. 

På tal om Palma så blev det nästa resa i augusti tillsammans med denna bönan. Så glad att jag och Bianca blivit så nära, vi är så olika men ändå lika på många sätt. Kompletterar varandra bra alltså :-) Vi hade en sjukt mysig vecka i Palma och tog det verkligen lugn vilket båda behövde.

Goda middagar, häng i Palma och massor utav sol. Älskar verkligen solen, att bara ligga och koppla av och läsa en bok. Så bra resa! 

När vi kom hem var vi nästan bara hemma i 3 dagar innan vi åkte till Köpenhamn ett dygn. Har varit i Köpenhamn ca 4 gånger på ett år nu, men känner mig fortfarande inte klar med den staden, älskar den. Och det är alltid roligt att åka tillbaka till en stad man gillar flera gånger (typ som Barcelona också hehe) då man lär sig hitta, vet bra ställen osv. Nej, vill gärna boka en resa dit så snart som möjligt igen! Är det mysigt att åka dit under vintern? Eller ska man kanske vänta till våren? 

Sååå, fick ju en del gjort den här sommaren. Eller hur? :-) Nu tog jag typ bara med "resorna" jag har gjort men när jag tänker efter så har jag gjort massa roligt i Sverige också. Summerburst, min födelsedag, träffat ny kille osv osv. Faktiskt en av dom bättre somrarna på flera år! Så härligt när man känner så. Nu blickar jag framåt mot hösten och det känns faktiskt rätt mysigt för en gångs skull! <3

Gillar

Kommentarer