En torsdag i augusti

Hej fina <3 Har ni haft en bra augusti än så länge? Min har varit väldigt bra. I början av augusti åkte jag, Frank och Nelson till Kalmar och Öland en vecka och det var verkligen sååå mysigt att komma iväg lite. Vi hade typ noll förväntningar då vädret skulle varit rätt kasst, men vi hade sån tur - det var sol varje dag typ! Blev goda middagar, loppisar, strandhäng, långa promenader och en massa massa mys. Så härligt och välbehövligt.

Sen vi kom hem har det varit ett par väldigt lugna och regniga veckor. Jag har mest varit hemma, jobbat lite, hängt med vänner och gått på visning. Det känns sorgligt att sommaren börjar lida mot sitt slut, men tror vi har kunnat acceptera att det regnat och man tvingats vara inne en del för i helgen åker vi äntligen till Kroatien!!! Det var en lång väntan hela sommaren haha, men det ska bli helt fantastiskt med en veckas sol och bad. Sen kan hösten få börja ordentligt :-)

Vi åker redan på lördag så jag tänkte börja packa lite nu. Tvättade hela eftermiddagen igår, så det är iallafall klart. Men måste hämta upp min resväska och börja fixa lite. Så ja, det är mina planer idag + en hel del jobb! Hoppas allt är bra med er, kram<3

Gillar

Kommentarer