En tråkig uppdatering

Hej på er! Förlåt för så tråkig uppdatering den här veckan, och detta inlägg blir inget undantag haha. Men jag har känt att jag inte haft supermycket inspiration här på bloggen. Ni vill såklart se om New York men det är ju väldigt många oglammiga dagar här där jag bara jobbar, promenerar, handlar och äter hemma typ. Och så känner jag mig fortfarande lite stressad av tidsskillnaden. Vaknar jag vid 8 och börjar blogga så har halva dagen gått för er.. Kan ju tidsinställa till mornarna i Sverige såklart, men det är inte bara roligt med tidsinställda tycker jag. Jaja, får klura lite på den. 

Sen bara regnar och regnar det. Och när det regnar är det liksom inte bara lite duggregn, utan det öser ner oftast. Flera nätter vaknar jag av att det låter SÅ högt av regnet, kanske för att våra fönster går lite uppåt också. Och detta väder ska det vara i typ 10 dagar framåt haha.. KUL! Blir ju lite tråkigt för mig som redan jobbar hemma också, att inte ta sig ut pga vädret. Nej, nu ska jag sluta klaga haha! Igårkväll var vi båda rätt sega så vi gick bort till vår nya favorit-thai och åt middag där. Maten är så sjukt god och dom som jobbar där är väldigt gulliga. Vi har varit där 3 gånger nu och handlat, och dom kände igen oss redan andra gången. Nu säger dom "helloo, I know you, you have been here many times" haha. Efter det promenerade vi hem och kollade på Ex on the beach hela kvällen. 

Och nu sitter jag här! Vaknade för drygt en timme sen och ska passa på att blogga hela förmiddagen eftersom att det ändå är rätt dåligt väder! Fredag idag också! Har ni något roligt planerat? Vi har inga planer alls, utan tar det lite som det kommer vilket känns skönt faktiskt. Tänkte iallafall ta tunnelbanan upp till Upper East Side idag och strosa runt. Inte varit så högt upp på Manhattan innan, så ska bli skoj. Är inget fan av Gossip Girl men det är tydligen där det mesta spelades in. Jag tänkte gå till Ulta också som är en gigantisk sminkbutik, vill bara sätta på musik i hörlurarna och gå där i timmar. Sen får vi se vad vi hittar på ikväll. Kram på er <3

Gillar

Kommentarer