En uppdatering

Inlägget innehåller en reklamlänk

Hej och förlåt för så dålig uppdatering senaste 3 dagarna. Sist vi hördes var i onsdags men eftersom vi flyttade ut från lägenheten igår så har vi verkligen haft mycket att stå i. Vi har städat och städat och städat men nu är lägenheten iallafall överlämnad till hyresgästerna så det känns typ skönt att kunna släppa det. Dock mer konstigt att inte ha det som sin fasta punkt längre, och att några andra helt plötsligt bor där nu haha. 

Hur som helst. När vi hördes sist i onsdags så skulle jag och F på dejt på Supper. Vi hade vår första dejt på Supper så vi slöt cirkeln nu kan man säga. Haha, fan vad deppigt - vi har absolut inte gjort slut utan vi ville bara ha en mysig sista middag i Stockholm och göra något tillsammans innan han åker. Vi hade en så mysig kväll iallafall och maten (och stämningen!) på Supper är to die for. 

På fredagsmorgonen så åkte jag in tidigt till stan för att gå på ett Sephora-event i deras butik på Bibloteksgatan. Efter att ha kikat runt lite på smink så rörde jag och Bianca oss till Kaferang där vi åt en lyxig fredagsfrukost! 

Efter frukosten rörde vi oss till MOS då vi båda skulle göra ett samarbete där. Ni kan se det på min insta-story nu men fick iallafall mitt hår fixat. Man hatar ju inte en blow dry! Det känns så lyxigt och blir så himla fint. Är inne i en period där jag gärna gillar lite rakare hår på mig men med en blow dry så blir det liksom lite svall och volym ändå! När jag gör det hemma brukar jag alltid använda den HÄR som är grym och ger ett typ identiskt resultat som ovan. 

Passade på att kika runt i lite butiker när vi ändå var där. Gillar faktiskt MOS och tycker att det är nice att ha alla butiker samlade på ett ställe. Tips är att vara där en vardag på dagen om man har möjlighet, då är det sååå lugnt där. Kolla det här underklädessetet som jag hittade? Blev helt kär i det!!!! Ni hittar det HÄR

Frank hämtade upp mig i Bromma på eftermiddagen och så tog vi bilen ut till Ekerö och hans föräldrars hus där vi skulle spendera sista natten innan hans flyg! Såhär fint var det i solnedgången, dessa är btw tagna strax efter kl 17, hur härligt? 

Vi lagade tacos, myste runt i mjukiskläder och hade världens mysigaste kväll. Franks plan till NY gick idag kl 14 men det tar vi i "min helg i bilder" istället, är för blödig för att skriva om det nu haha.. Nej men det var en perfekt kväll iallafall och nu har jag precis landat hemma hos mamma där jag flyttat in nu. Det känns väl sådär men tiden går nog fort. Ska passa på att rensa mitt rum, jobba och bara ta det lugnt ikväll vilket känns skönt! <3


Gillar

Kommentarer