En vintrig helg

Inlägget innehåller reklamlänkar

Så var det måndag igen. Det här året har verkligen varit det kortaste året någonsin typ? Kan inte riktigt förstå att det är andra december idag och julen snart är här. Har iallafall haft en väldigt lugn och mysig helg. Äntligen har jag börjat få lite julkänslor dessutom! Tycker vi tittar lite på hur min helg såg ut: 

I fredags vaknade vi äntligen upp till ett ljusare Stockholm med snö!! Herregud vad mysigt. Jag älskar snö och tycker att mysfaktorn höjs med tusen. Jag var uppe med tuppen för att jobba det sista inför Black Friday och när jag kände mig klar på förmiddagen gick jag och Nelson ut i snön och myste. Det är inte så mycket snö, men det har ju ändå varit minusgrader i helgen så snön ligger kvar vilket gör mig glad :-) 

Jag åkte in till stan vid 1 och gick på ett event hos Chokladfabriken. Vi fick veta lite mer om Sugarbearhair's nya kosttillskott för kvinnor och sen fick vi även pyssla lite :-) Alla hade förkläde och små hattar, och sen satte vi igång och dekorerade kakor. Väldigt mysigt. Hade verkligen varit mysigt att ha en bak/pysseldag med vänner inför jul <3

Efter eventet gick jag och Bianca någon timme på stan för att kika i lite butiker innan jag åkte hemåt och hade en lugn taco-kväll med mamma. 

Sen blev det lördag och vädret visade sig från sin bästa sida så jag och mamma åkte till Sköndal och tog en lång promenad vid sjön och sen gick vi på julmarknad i Växthuset där. Så himla fin dag och en mysig lördagsaktivitet. Det är även lite nostalgiskt att gå runt där jag är uppvuxen, man får liksom tillbaka massa minnen och stöter alltid på några man känner haha. Jag köpte en liten mini-gran och en söt liten vas i glas. 

Min tröja hittar ni HÄR

Den här tröjan fyndade jag btw på Black Friday på 30% rea. Den är supermysig i och så skön i ekologisk bomull! Den är tyvärr inte på rea längre men ni hittar länken här ovan. Resten av lördagen blev lugn. Jag duschade, facetimeade länge med F och tittade på film i soffan <3 


Och så blev det söndag. En väldigt väldigt lugn sådan haha.. Jag bara tog det lugnt hemma och Facetimeade med F i timmar. Han var hemma och var sjuk och jag försöka ta hand om honom över telefon <3 Saknar våra helger tillsammans och det blir faktiskt rätt tomt att vara ifrån varandra såhär när helgerna alltid varit då vi hittat på som mest och haft som "våra". Tycker även det är så jobbigt med tidskillnaden på 6 timmar, det känns ibland som att man är på helt olika planeter. Men det var mysigt att få prata mycket i helgen och få "hänga" lite. 

Vid 17-tiden åkte jag hem till pappa för middag där. Vi åt en god thai-gryta till middag och sen fikade vi med mina toscakakor jag bakade förra vecka! :-) 

Väl hemma igen passade jag på att städa i mitt rum och adventspyntade även lite! En stjärna fick åka upp i fönstret och minigranen fick ta plats med en liten ljusslinga haha. Blir ju faktiskt väldigt mycket mysigare hemma under den här årstiden! Tycker det blev fint :-) 

Ja, det var min helg det! En väldigt vintrig och lugn sådan. Men det behövdes faktiskt efter förra veckan som innehöll rätt mycket jobb blandat med lite sömn. Nu känner jag äntligen att jag är "tillbaka" från jetlag och stress. Hoppas ni också haft en fin helg och en mysig första advent <3

Gillar

Kommentarer