Ett dygn på Nynäs Havsbad

Inlägget innehåller reklamlänkar

I torsdags var jag bjuden på ett av dom bästa eventen på riktigt länge! Och vem fick följa med på det då? Jo min mamma! Loréal hade bjudit med ett gäng tjejer tillsammans med deras mammor för att njuta av ett dygn på Nynäs Havsbad i Nynäshamn söder om Stockholm. Det var första gången jag var där, men absolut inte sista! Så himla härligt och fint ställe. Och wow vad vi hade tur med vädret! 

Vi checkade in på rummet vid 18 och blev bortskämda med massa nyheter i skönhet och sminkväg. Dom har släppt en hel del nya sminkprodukter med fokus på GLOW! Perfekt inför sommaren, verkligen så användbara produkter. BB-creams, bronzers, rouge i perfekta persikofärgen, highlighters osv. Vi fick testa produkterna och mina nya favoriter blev lätt highlightersen, som fanns i både puder och liquid-form. Glowdropsen hittar ni HÄR och highligterpaletten ni ser på bilden hittar ni HÄR! Fantastiska produkter och så prisvärda. 

Vid 19-tiden möttes vi upp och minglade lite, och fick en presentation av härliga Lina Ekh som är make up artist. Tanken med att vi var så många i olika generationer på plats, var för att kunna utbyta smink-erfarenheter med varandra! Min mamma tror liksom fortfarande att bronzer heter "rouge", och säger att hon har rouge i hela ansiktet haha. Och tar typ foundation EFTER att hon har lagt på sin "rouge" haha.. Får lite panik. 

Men det var så roligt! Lärde mig mycket och min mamma lärde sig nog ännu mer :-) Efter presentationen åt vi en supergod middag. Jag kände inte så jättemånga på eventet men det var kul att få lära känna lite nytt folk! Efter middagen så var jag och mamma helt slut, så vi gick upp och la oss vid 23. 

På fredagen vaknade vi upp till årets varmaste dag än så länge! Kände mig helt lycklig över att få vara på ett sånt här vackert ställe dagen till ära! Jag och mamma tog en kort promenad ner till spa-avdelningen vid vattnet i våra morgonrockar, och man svettades nästan kl 9 på morgonen haha. 

Där bjöds det på en jättemysig frukost medans Lina höll i en liten make up skola där hon hade sin mamma som modell! 

Efter det fick vi spaa hur mycket vi ville innan vi skulle röra oss hemåt! Vi fick även sminket fixat lite, så himla lyxigt. Nej, men Nynäs Havsbad kan jag varmt rekommendera. Så himla vackert och harmoniskt ställe! Vi badade i den varma utomhuspoolen och vissa tog även ett dopp i havet haha. 5 grader! Jag skippade det...! Vid 13-14 rörde vi oss hemåt igen och hela min kropp var som en spagetti av all avkoppling haha. Så skönt! 

Tusen tack Loréal för det här dygnet, och för att jag fick dela det med min mamma! Så himla roligt. Tack! <3Gillar

Kommentarer