Ett helt inlägg om realityserier

Jag är en riktig reality-torsk och tycker att det är alldeles för roligt att kolla på ph, ex on the beach och allt sånt där haha. Ännu roligare måste det ju vara att diskutera och analysera programmet haha? Älskar själv att se folk kommentera programmet på youtube, tex Anna och Kristian. Man vill ju gärna höra och se hur andra reagerar!! Så, ja här kommer mitt första (och kanske sista) inlägg om endast mina åsikter om reality-sverige. 

PARADISE HOTEL: Vaaart börjar man med den här säsongen egentligen? Jag orkar inte dra allt med Marcelo och Camilla för vi är nog alla på samma plan där haha.. Men jag känner faktiskt mig trött på dom här två sidorna som ska bildas i varje varje säsong. Jag saknar när man spelade par och par, folk blev kära osv haha. Det här året tycker jag tyvärr att det blir alldeles för mycket fokus på spel, paktande och skit och det kanske är därför man inte heller fastnar för personer lika lätt? Jag vill se folk ha roligt, bjuda på sig själva, bli kära, pranka varandra. Typ lite Mos & Hermansson style :-) 

Sen tycker jag även att det känns rätt jobbigt att se Camilla bli så "blindsided" och utstött från många i gruppen. Hennes känslor sitter utanpå och jag kan inte heller säga att jag gillar allt hon gör eller säger. Men jag hade bara önskat att någon satte ner foten, pratade med henne ordentligt, var ärlig och bara fick henne på andra tankar. Får ju ont i magen av att se att hon snarare verkar ha det riktigt jobbigt i huset än "the time of her life". Meeen åter igen så känns de som att spelet gör att folk håller tillbaka. VART är tjejerna den här säsongen!?! Riktigt tråkigt att Jennifer (älskar Helen ifs också) åkte ut för hon var vettig, men snälla - alla tjejer gör ju exakt som killarna vill och tänker inte ens själva? Blir förbannad haha. Använd er egna hjärna och var er själva!! Haha det är jag mest irriterad över. Och på att Jesper och Marcelo fick komma in, såklart ser ju alla dom som gudar och tror att dom vet spelet bäst. Så tråkigt, vill se nya roliga personligheter och mindre "sidor" och spel. 

LIVE DATE: Okej, det här kanske inte är något realityprogram men har ni inte sett Live Date på viafree har ni missat något haha. Det är alltså olika profiler som ska dejta i live-tv. Dom har själva valt ut sina dejter och dom kan liksom hålla på i allt från 1 till 3 timmar haha. Förra veckan gick Marcus "Mcuze" på 4 dejter och den här veckan är det Antys tur. Herregud vad jag gillar Mcuze, jag och F satt och skrattade tills vi grät åt hans dejter. Han är så sjukt rolig. Däremot kan det ju bli riktigt cringe ibland också, inte sällan får jag hålla för öronen för att det blir alldeles för stelt eller pinsamt haha.. Men så himla roligt. Jag hade ALDRIG vågat ställa upp, och tycker tjejerna/killarna som kommer dit och dejtar profilerna är så modiga. Live liksom, som att inte dejter är nervösa nog haha. Jag längtar tills det är Bingos vecka, tror det kommer bli sjukt kul.

BACHELOR: börjar nästa vecka! Ingen är mer taggad än vad jag är, är på riktigt Bachelor's största fan haha. Kommer sitta bänkad nästa vecka och jag är så glad över att det är 4 dagar i veckan. Däremot verkar det som att det är någon twist detta år och två killar som kommer vara "the Bachelor". Får se hur det blir. Jag väntar dock tålmodigt på att det ska bli Bachelorette och en tjej som söker killar istället, varför har inte det gjorts i Sverige än? 


Ja, förutom det så tittar jag på Ex on the beach Norge som jag älskar (men kändes lite väl att kommentera det om ingen här tittar på det haha), och sen är jag tyvärr lite ledsen över att Bonde söker fru inte går att se härifrån. Jag älskar det programmet. Känns även som att jag missat Love Island, jag hade gärna sett det men de känns också som alldeles för många program att ta ikapp haha. Har ni några favoriter? Vad tycker ni om årets säsonger? 

Gillar

Kommentarer