Ett långt inlägg

Inlägget innehåller reklam för Samsung

Det har gått ett tag sen vi hördes sist och jag har samlat på mig massor av bilder jag vill visa er :-) Vi börjar med förra veckan då jag och ett gäng var bjudna till Fabriken Furillen på Gotland tillsammans med Samsung. Ett dygn med fokus på välmående, och oj vad vi hade det härligt, snacka om att koppla av ordentligt <3

Jag älskar verkligen Gotland, tycker verkligen att ön har en unik känsla och miljö som du inte hittar på många andra ställen. Och Furillen var verkligen inget undantag, ja ni ser ju hur fantastiskt vackert och annorlunda det var. Vi blev otroligt väl omhändertagna och det bjöds på en fantastisk lunch i följd av yoga och bubbelbad i solnedgången. Jag hade med mig min vän Sofia och det var väldigt mysigt att få ett helt dygn tillsammans!

På kvällen åt vi en lång och god middag innan det blev bio och popcorn i ladan. Sen somnade vi ganska tidigt efter en tidig morgon och en lång dag.

MILJÖN <3 Sen blev det morgon och efter en mysig frukost vid brasan tog vi en liten promenad för att se mer av Furillen i dagsljus innan det var dags att åka hemåt. Det snöade passande nog 1a december och det var så vackert nere vid vattnet. Som i en film :-) Och det enda man hörde var ljudet av vågorna. Vid 10-tiden gick bussarna tillbaka till flygplatsen och vi åkte hemåt igen. Tack snälla Samsung för ett magiskt och avkopplande dygn!

Sen blev det helg och snön kom till Stockholm också! Tycker det är så mysigt med snö, det lyser upp vardagen lite ju. Vi har haft en jätteskön och lugn helg verkligen. I lördags vaknade jag rätt tidigt, och då åt vi en julig frukost innan vi tog på oss varma kläder och gick ut.

Det var nämligen julmarknad här i Gamla Enskede hela helgen och det ville vi ju såklart inte missa. Det var inget förra året pga corona, och det kändes som att folk hade väntat länga för jäklar vad packat det var haha. Det är i för sig alltid så på julmarknader tycker jag. Men det var mysigt ändå! När det blev lite för kallt och mycket folk så satte vi oss på Ateljéns Pizza för en lunch, bästa stället.

Och sen blev det lite stros i butiker för att kolla på grejor till renoveringen. Vi har verkligen insett att det inte är många veckor kvar nu och att det faktiskt är dags att börja ta tag i saker ordentligt haha. Vi har typ levt lite i förnekelse fram tills nu, men det är så mycket tråkiga inköp som liksom bara måste göras nu. Men ett besök på Nacka byggnadsvård var väldigt roligt och inspirerande :-)

Och så blev det söndag, och en väldigt lugn sådan. Vi hade Nelson hela dagen och hade planer på att åka ut till Franks föräldrar på Ekerö men fastnade helt i trafiken pga julmarknaden på Drottningholm haha, och där kom vi typ ingenstans. Så vi fick svänga av och gå en lång promenad vid vattnet istället vilket också var mysigt trots att det var bitande kallt ute. Snacka om att vintern verkligen är här nu. Resten av söndagen blev väldigt lugn hemma. Jag sålde av lite grejer på Marketplace och sen låg vi bara i soffan hela kvällen.

Idag är det måndag igen och jag har en hel del jobb att ta igen nu så det ska jag sätta igång med. Vi hörs snart igen. Hoppas ni haft en fin helg och får en bra start på veckan. Kram!

Gillar