Ett riktigt bra dygn

Godmorgon fina ni! Jag sitter och äter melon till frukost och tänkte skriva lite om gårdagen som verkligen var så himla bra. På förmiddagen mötte jag upp F's föräldrar igen och agerade lite guide. Vi gick på Brooklyn Bridge och sen gick vi även förbi Ground Zero. Det var verkligen en höstig dag igår och det blåste rejält så vid 13-14 tiden rörde vi oss hemåt igen. Jag passade på att blogga ett par timmar och åt lite lunch. 

Det var nämligen F's mammas 60-årsdag igår så vi skulle såklart fira det på kvällen. Första stoppet blev CloudM Rooftop som var riktigt riktigt nice! Det var skönt med ett ställe inomhus, men där ändå fönsterna gick från golv till tak. Man såg verkligen allt ifrån Midtown och alla skyskrapor och enda ner till Brooklyn Bridge. Där skålade vi i bubbel och hängde i någon timme innan vi gick till middagsstället där vi hade bokat bord, det låg bara på gatan bredvid så det var perfekt. 

Man fick gå in på en ganska slummig gränd och möttes av den här fina dörren och massa lyktor. Stället heter Freemans och jag har velat testa det så länge, så jag hade riktigt höga förväntningar haha. Och jag kan faktiskt ha hittat ett nytt favoritställe i New York. Så galet coolt ställe, kändes verkligen som att man var hemma i någons vardagsrum typ. Det var öppen spis, massa levande ljus, skön stämning och mörk belysning. Jag tog en risotto med svamp och det var nog det godaste jag ätit på många många månader! Den var sjuk!! Alla andras mat var också riktigt god. Där satt vi i ett par timmar och bara åt gott, åt efterrätt och pratade om allt och ingenting innan vi åkte hem igen vid 22 och somnade på en gång. 

En så bra kväll verkligen och jag älskar att hitta nya guldkorn. Börjar verkligen bli mer och mer kär i den här staden och den personen jag får vara här. Det är något speciellt med att vara i en stad där absolut ingen känner en eller vet vem man är. Tycker på många sätt att jag verkligen släpper all "press" om hur jag borde se ut eller vara här. Det är så skönt, och New York är verkligen helt fantastiskt <3

Gillar

Kommentarer