Ett snabbt hej!

Har ni sett att det snöar massa utomhus!? Iallafall här i Stockholm! Förmodligen kommer det inte lägga sig men det gjorde mig ändå väldigt glad, och jag har typ fått dom första julkänslorna för det här året. Snö + en helt faaaantastisk saffransbulle med vaniljkräm jag åt idag. Och nästa helg är det första advent, det närmar sig :-) Ville egentligen bara kika in snabbt här och säga hej. Jossan är påväg hit med hämtmat så vi ska bara ha en mysig hemmakväll och baka tänkte vi <3 Hoppas allt är bra med er. Kram!

Gillar

Kommentarer

Jonna
,

Hej! Jag har en fråga, du skriver på Instagram att man ska ta detta på allvar med Corona och lyssna på restriktionerna men ändå väljer du att umgås med vänner? (Man ska ju inte umgås med andra än de man bor med?)

Mvh

tovewaldemar
tovewaldemar ,

Hej! Självklart tycker jag att man ska ta det på allvar och jag försöker följa restriktionerna så gott det går. Tror vi alla är lite kluvna i hur vi ska leva och gör vårt bästa. Kan erkänna att det känts riktigt jobbigt att "endast umgås med dom man bor med" när jag bor själv haha. Håller på att bli galen av mitt egna sällskap. Vi båda testade negativt för en vecka sen och var symptomfria, så därför valde vi att ses ändå! Sen får man såklart tycka precis som man vill om det 😊

nouw.com/tovewaldemar
Johannagrahn
Johannagrahn,

Men så mysigt, är i fjällen nu så här har vi gott om snö hehe!

nouw.com/johannagrahn
tovewaldemar
tovewaldemar ,

Åh dröööm!

nouw.com/tovewaldemar
emmanatterlund
emmanatterlund,

Men snö! Längtar så efter snön! (påminn mig när jag svär över att skotta & skrapa rutorna)!

nouw.com/emmanatterlund
tovewaldemar
tovewaldemar ,

Jaa, tyvärr försvann det lika fort som det kom haha 😟(

nouw.com/tovewaldemar
sofiahagberg
sofiahagberg,

Hoppas du får en trevlig helg! kram

nouw.com/sofiahagberg
KateOgembo
KateOgembo,

Så mysigt med bak, det va så mysigt med snön🥰

nouw.com/kateogembo